Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού και η βιντεοκλήση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού και η βιντεοκλήση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους αλλά και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έστω και εξ αποστάσεως, οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με δύο νίκες την Φερεντσβάρος και προκρίθηκε στους «16» του Europa Conference League όπου αντίπαλός του θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά τη λήξη της ρεβάνς με τους Ούγγρους, επικράτησε ένας μικρός χαμός στα αποδυτήρια των Πειραιωτών, με τους παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την σπουδαία πρόκριση.

Μαζί τους, έστω και αν δεν είχε φυσική παρουσία, ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που μέσω βιντεοκλήσης μοιράστηκε τη χαρά του με τους παίκτες της ομάδας.

Και εκείνοι από την πλευρά τους έβαλαν τον ιδιοκτήτη του συλλόγου στο κλίμα το οποίο αν μη τι άλλο ήταν πανηγυρικό. Το όνειρο βέβαια συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό που έχει μπροστά του δύο ματς με τους Ισραηλινούς οι οποίοι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

Σίγουρα όμως δεν είναι ένας αντίπαλος που θα τρομάξει τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι επί Μεντιλίμπαρ δείχνουν πλέον να έχουν βρει για τα καλά τον δρόμο τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε το βίντεο:

Oι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Μακάμπι

Λίγες ώρες μετά το τέλος της κλήρωσης, η UEFA γνωστοποίησε στην ιστοσελίδα της και τις ώρες διεξαγωγής των ματς. Την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 19:45 οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα στη Σερβία (14/3) και συγκεκριμένα στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα. Μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 22:00.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024