Σοβαρό τροχαίοατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευή (23/2) έξω από την Αριδαία στον δρόμο για Ξιφιανή, πριν από τη νησίδα της Χρυσής.
Όπως μεταδίδει το aridaia365.gr, όχημα που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με αλλά δυο, με το ένα μάλιστα μετωπικά, με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να βρεθούν εκτός δρόμου και το ένα να κοπεί στα δυο.
Αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση στην Πέλλα
Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του οχήματος που κόπηκε στα δύο και ελαφρά οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες του άλλου οχήματος, που βρέθηκε εκτός δρόμου.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.
Σοβαρά ο ένας τραυματίας
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του μέσου, ο σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Αριδαίας, από κει στο Νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ πριν από λίγη ώρα διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση του να κρίνεται πολύ σοβαρή.
Οι υπόλοιποι 3 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Αριδαίας με ελαφρά τραύματα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).