Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηγουμενίτσα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 68χρονη στην Εγνατία

Ηγουμενίτσα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 68χρονη στην Εγνατία

Ένα τροχαίο δυστύχημα στην Ηγουμενίτσα, εντός της σήραγγας Βασιλικού στην Εγνατία οδό, είχε ως αποτέλεσμα μια 68χρονη οδηγός να χάσει την ζωή της.

Το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου στην Εγνατία Οδό εντός της σήραγγας Βασιλικού, ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια 68χρονη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά στο κράσπεδο της σήραγγας και έπειτα σε τοίχο, με αποτέλεσμα αρχικά τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η άτυχη γυναίκα απεγκλωβίστηκε με πρόχειρα μέσα και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν όλα τα διαθέσιμα μέσα, πυροσβεστική, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της αστυνομίας

Η οδηγός διακομίστηκε αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας και ακολούθως στο Γ.Ν. Φιλιατών, όπου και κατέληξε.

Το όχημα της άτυχης οδηγού στην Εγνατία Οδό.

Έκλεισε η Εγνατία και στις δύο λωρίδες στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν όχημα που οδηγούσε η 68χρονη γυναίκα κάτω από άγνωστες συνθήκες έφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε κράσπεδο και έπειτα κατά πάσα πιθανότητα κάθετα στον τοίχο της σήραγγας.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Ηγουμενίτσα, της Αστυνομίας καθώς και όχημα της Εγνατίας, για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα και ταυτόχρονα να διασφαλίσουν το ασφαλές πέρασμα των υπολοίπων οδηγών μέχρι να κλείσει ο δρόμος από οχήματα του αυτοκινητοδρόμου και την Αστυνομία. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας. Οι κάμερες εντός της σήραγγας αναμένεται να δώσουν μια σαφέστερη εικόνα του πως συνέβη το τροχαίο.

Το ρεύμα της Εγνατίας προς την Ηγουμενίτσα έκλεισε και στις δύο λωρίδες με αποτέλεσμα να σχηματιστούν μεγάλες ουρές οδηγών, καθώς στο σημείο το οποίο συνέβη το δυστύχημα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να δοθεί παράκαμψη στα οχήματα. Σημειώνεται πως από τις φωτογραφίες του ιστότοπου 7 ημέρες φαίνεται πως τουλάχιστον ο αερόσακος του συνοδηγού άνοιξε κανονικά, ενώ δεν φάινεται με σαφήνεια αν συνέβη το ίδιο με τον αερόσακο της οδηγού.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024