Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Παιδί καταπλακώθηκε από την άμμο σε τρύπα που είχε σκάψει σε παραλία της Φλόριντα

ΗΠΑ: Παιδί καταπλακώθηκε από την άμμο σε τρύπα που είχε σκάψει σε παραλία της Φλόριντα

Η τρύπα είχε βάθος μεγαλύτερο από ενάμιση μέτρο

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε παραλία της Φλόριντα, καθώς ένα κοριτσάκι περίπου 7 ετών καταπλακώθηκε από την άμμο σε τρύπα που είχε σκάψει μαζί με ένα ακόμη παιδί.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η τρύπα φέρεται να είχε βάθος πάνω από ενάμιση μέτρο, με αποτέλεσμα το κορίτσι να θαφτεί ολόκληρο ενώ το αγόρι έως το στήθος του.

Το βίντεο που εξασφάλισε το CBS Miami δείχνει τους ανθρώπους να ξεθάβουν άμμο από την τρύπα καθώς προσπαθούν να σώσουν το παγιδευμένο κορίτσι.

Παραμένει ασαφές πόση ώρα το κορίτσι ήταν παγιδευμένο κάτω από την άμμο

Οι πυροσβέστες εθεάθησαν να χρησιμοποιούν φτυάρια και σανίδες για να απομακρύνουν την άμμο από την τρύπα, καθώς προσπαθούσαν να προσεγγίσουν το παιδί κατά τη διάρκεια της διάσωσης.

Είχε σταματήσει να αναπνέει

«Ήταν ένα αδιανόητο δυστύχημα», δήλωσε στην εφημερίδα Miami Herald η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αποκάλυψε ότι το κορίτσι είχε σταματήσει να αναπνέει όταν έφτασαν οι διασώστες.

Οι τραυματιοφορείς προσπάθησαν να την επαναφέρουν, ενώ μετέφεραν εσπευσμένα την ίδια και το αγόρι στο Broward Health Medical Center. Το κορίτσι κηρύχθηκε νεκρό κατά την άφιξη, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

«Ακολουθούσαμε τεχνικές διάσωσης για να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον σφυγμό της και δεν επανήλθε ποτέ και κηρύχθηκε νεκρή στο νοσοκομείο», δήλωσε. Το αγόρι ευτυχώς ήταν σε σταθερή κατάσταση.

Δεν είναι σαφές αν τα παιδιά ήταν ντόπιοι ή τουρίστες που επισκέπτονταν την παραλία. Οι ταυτότητές τους προς το παρόν αποκρύπτονται λόγω της ηλικίας των θυμάτων. Ένας μάρτυρας μοιράστηκε ένα βίντεο με το αγόρι να απομακρύνεται εσπευσμένα από τις πρώτες βοήθειες αφού ανασύρθηκε από την τρύπα στην άμμο, σύμφωνα με το NBC Miami.

Παραμένει ασαφές πόση ώρα το κορίτσι ήταν παγιδευμένο κάτω από την άμμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά έσκαβαν την τρύπα μαζί με κάποιους ενήλικες πριν αυτή καταρρεύσει. Η έρευνα για το πώς συνέβη η μοιραία κατάρρευση βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024