
Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού
Πρόκριση στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό.
Την απόρριψη της προσφυγής του Ολυμπιακού και την πρόκριση του Παναθηναϊκού (σ.σ στα χαρτιά) στο Final 4 του League Cup αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ.
Μια απόφαση, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς είναι ενάντια στον κανονισμό της Λίγκας, ο οποίος προβλέπει ρητά ότι το παιχνίδι θα πρέπει να συνεχιστεί από την αρχή (0-0) του δεύτερου σετ.
Με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη απόφαση, καθώς είναι αντίθετη με τον κανονισμό της διοργανώτριας Αρχής.
Η πρωτόδικη απόφαση ήθελε τον Παναθηναϊκό να παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά, με τον Ολυμπιακό, όμως, να προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ και να ζητάει τη συνέχιση της αναμέτρησης, όπως προβλέπει ο κανονισμός της Λίγκας. Η προσφυγή του πειραϊκού συλλόγου, ωστόσο, απορρίφθηκε, όπως επίσης και η πρόσθετη παρέμβαση του Παναθηναϊκού, που έκανε ότι μπορούσε για να πάρει εκτός αγωνιστικών χώρων την πρόκριση στο Final 4 του Λιγκ Καπ.
Μια περίεργη απόφαση και άπαντες πλέον περιμένουν να διαβάσουν το σκεπτικό, με το οποίο θα γίνουν γνωστοί οι λόγοι της απόρριψης της προσφυγής του Ολυμπιακού. Πρόκειται για την αναμέτρηση η οποία διεκόπηκε με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού (σ.σ 18-11 υπέρ του Παναθηναϊκού το δεύτερο), λόγω των επεισοδίων που έγιναν έξω από το κλειστό του Ρέντη και είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.
- Νίκαια: Τι λένε Μαγιορκίνης και διοικήτρια νοσοκομείου για τα 9 κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης
- Γκουτέρες: Ισχυρή δέσμευση για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό
- Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει τις προτάσεις της ΕΛΑΣ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
- Περνάει ιατρικά και υπογράφει στην Ντόρτμουντ ο Καρέτσας (pic)
- Για νεους βανδαλισμούς κάδων κανει λόγο ο Δήμος Βύρωνα
- Ο MK προκάλεσε τον Μοντέρο σε μονό και ο γκαρντ του Ολυμπιακού απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο (pic, vid)

