Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Το μέχρι τέλους είναι μία συνολική φιλοσοφία» (vid)

Μπαρτζώκας: «Το μέχρι τέλους είναι μία συνολική φιλοσοφία» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τους 7 συνεχόμενους εγχώριους τίτλους που έχουν κατακτήσει οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη φορά, επικρατώντας στον τελικό του Παναθηναϊκό με 69-58, κερδίζοντας τον έβδομο εγχώριο τίτλο τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ερυθρόλευκο three-peat στο κύπελλο, ενώ εξήγησε τι σημαίνει για τον σύλλογο η φιλοσοφία του «μέχρι τέλους».

«Πιστεύουμε στις αξίες του συλλόγου μας, πιστεύουμε στις αρχές μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα έλεγα ότι είναι αξιοσημείωτο ρεκόρ, σημαντικό για εμένα και τους συνάδελφους προπονητές που ήρθαμε πριν από 4 και κάτι χρόνια στον Ολυμπιακό, στη δεύτερη θητεία μου. Γύρισα με την προοπτική να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας, να πάρουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Έχουμε πάρει 7 στους 7 που διεκδικήσαμε εδώ. Πήγαμε στο Final 4 που χάσαμε στο τελευταίο σουτ, σε έναν ημιτελικό και σε έναν τελικό. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια όλου του οργανισμού του Ολυμπιακού. Είναι ένας οργανισμός που αυτή τη στιγμή αποπνέει υγεία, είμαστε σεμνοί σε ό,τι κάνουμε, δεν λέμε μεγάλα λόγια. Το μόνο που κάνουμε είναι να προσπαθούμε κάθε μέρα να δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε και τελικά είμαι χαρούμενος, εγώ και οι συνεργάτες μου, που συνδυάστηκε αυτή η επάνοδός μας στην ομάδα με αυτό το ρεκόρ που λέτε.

Το μέχρι τέλους νομίζω είναι μία συνολική φιλοσοφία. Ότι πιστεύουμε στις αξίες του συλλόγου μας, πιστεύουμε στις αρχές μας, δουλεύουμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο σεμνοί γίνεται, ακόμη και στις στιγμές όπως τώρα που μπορούμε να δίνουμε κάποιες ηχηρές απαντήσεις, σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο, μιλώντας στους παίκτες μας μόνο για μπάσκετ, αφήνοντας έξω οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι μακριά από το μπάσκετ».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024