Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιούλη Τσαγκαράκη: «Αυτοπροτάθηκα για τον ρόλο μου στις 'Σέρρες'»

Γιούλη Τσαγκαράκη: «Αυτοπροτάθηκα για τον ρόλο μου στις ‘Σέρρες’»

Η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη, η «θεία Σταματίνα» από τη σειρά «Σέρρες» παρουσίασε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την πορεία της.

Η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη, η «θεία Σταματίνα» από τη σειρά «Σέρρες» παρουσίασε μέσα από την εκπομπή της Ελένης την πορεία της.

Για την σειρά «Σέρρες» ανέφερε ότι ήταν μία συνεργασία που την έκανε να περάσει πολύ ωραία.

Πέρασα από πολλές απογοητεύσεις κι έλεγα να το προσπαθήσω ξανά. Βέβαια, έχω αλλάξει και πολλές δουλειές. Έτσι κάνουμε πολλοί ηθοποιοί

Για τον ρόλο που διεκδίκησε στην σειρά, αφού αυτοπροτάθηκε, σημείωσε: «Ήταν πολλές οι φορές που έχω στείλει μέσω mail το βιογραφικό μου σε διάφορους σκηνοθέτες. Έτυχε με τον Γιώργο και έπιασε αυτή η προσπάθεια. Το έκανα με το σκεπτικό ότι δεν έχω να χάσω κάτι».

Και συμπλήρωσε: «Πέρασα από πολλές απογοητεύσεις κι έλεγα να το προσπαθήσω ξανά. Βέβαια, έχω αλλάξει και πολλές δουλειές. Έτσι κάνουμε πολλοί ηθοποιοί».

Πώς προέκυψε η ηθοποιία στην ζωή της;

«Μπήκα σε μία θεατρική ομάδα στο Ηράκλειο Κρήτης κι έτσι ξεκίνησε. Μου άρεσε να είμαι πάνω στην σκηνή να παίζω. Το έκανα γιατί ήθελα την επιβεβαίωση, ήθελα να έχω τα εύσημα».

Σαν άνθρωπος η Γιούλη Τσαγκαράκη ήταν εξωστρεφής άνθρωπος, αλλά αντιλήφθηκε στην πορεία της ζωής της ότι ήθελε να το αλλάξει αυτό.

«Νομίζω ότι – για εμένα – αυτό το εξωστρεφές ήταν κάτι ψεύτικο. Δεν είχε να κάνει με την αληθινή μου κατάσταση. Ήταν μία σπατάλη ενέργειας που δεν χρειαζόταν».

Η ηθοποιός συμμετέχει επίσης στην σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» κι είπε σχετικά με αυτή: «Περνάμε πολύ ωραία στην σειρά. Μετά από ένα χρόνο και τώρα είμαστε στον δεύτερο, υπάρχει μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ μας και με την κάμερα».

Καταλήγοντας η Γιούλη Τσαγκαράκη αναφέρθηκε και στον χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση, όπου συνεργάστηκαν για την σειρά «Σέρρες»: «Τον γνώρισα στα γυρίσματα. Για τον Πάνο θέλω να πω ότι ήταν ένας πολύ ωραίος συνεργάτης».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024