Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γάζα: «Είναι νεκροί» - Παιδί περιγράφει τη φρίκη ανάμεσα στα ισραηλινά τανκς και στα πτώματα συγγενών της

Γάζα: «Είναι νεκροί» – Παιδί περιγράφει τη φρίκη ανάμεσα στα ισραηλινά τανκς και στα πτώματα συγγενών της

Ηχογράφηση, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος κατέγραψε τις στιγμές φρίκης και αγωνίας που βίωσε η Χιντ, λίγο πριν χάσει τη ζωή της από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Την αγωνία ενός μικρού κοριτσιού από την Παλαιστίνη, ενώ ήταν παγιδευμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο ανάμεσα στα πτώματα των νεκρών συγγενών της και των τανκ του ισραηλινού στρατού αποκαλύπτει ένα ηχητικό ντοκουμέντο.

Η ηχογράφηση, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία της Παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου (PRCS), κατέγραψε τις στιγμές φρίκης που βίωσε η Χιντ, ενώ ήταν φοβισμένη και συνομιλούσε με μία υπάλληλο της PRCS που προσπαθούσε να την καθησυχάσει.

«Το τανκ είναι ακριβώς δίπλα μου και κινείται μπροστά από το αυτοκίνητο»

Η Χιντ τελικά σκοτώθηκε επίσης μόνη της, καθώς οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν πρώτα το ασθενοφόρο που κατευθυνόταν να τη σώσει, λίγα μόλις μέτρα μακριά της, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι τραυματιοφορείς της PRCS, Γιουσέφ Αλ-Ζάινο και Αχμέντ Αλ-Μαντχούν.

«Είναι νεκροί, φοβάμαι»

«Είναι νεκροί», ακούγεται να λέει με απόγνωση η μικρούλα, καθώς οι συγγενείς της πέθαναν μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν και η ίδια.

Μάλιστα η μικρή λέει στην τηλεφωνήτρια ότι είναι ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο, με την ίδια να την παροτρύνει να μείνει εντός αυτού και να συνεχίσει να της μιλάει στο τηλέφωνο μέχρι να φτάσει βοήθεια.

«Το τανκ είναι ακριβώς δίπλα μου και κινείται μπροστά από το αυτοκίνητο», λέει το φοβισμένο παιδί.

«Μην φοβάσαι», ακούγεται να λέει η τηλεφωνήτρια της PRCS με το μικρό κοριτσάκι να της απαντάει: «Σε παρακαλώ μείνε μαζί μου».

«Είμαι μαζί σου, είμαι μαζί σου γλυκιά μου. Είμαι μαζί σου μέχρι να έρθει κάποιος να σε πάρει. Δεν θα σε αφήσω μόνη σου», απαντάει η τηλεφωνήτρια.

Τότε έντρομη και φοβισμένη η μικρούλα ρωτάει πότε θα έρθει κάποιος να την πάρει και κάνει έκκληση να φτάσει γρήγορα βοήθεια. «Θα μείνω μαζί σου μέχρι κάποιος από την Ημισέληνο ή οποιοσδήποτε άλλος έρθει να σε πάρει. Ακόμα κι οι στρατιώτες έρθουν μην κλείσεις. Θα μείνω μαζί σου»,  λέει ακόμα.

«Σας παρακαλώ, ελάτε να με πάρετε. Σας παρακαλώ. Τι ώρα είναι. Είναι σχεδόν βράδυ. Φοβάμαι», λέει ακόμα η μικρούλα πριν τελειώσει το σοκαριστικό ηχητικό απόσπασμα.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024