Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά

Στον χαιρετισμό του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η Δημοτική Αρχή έχει αναπτύξει με τους εργαζόμενους του δήμου μια σχέση σεβασμού και αλληλοεκτίμησης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε  στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε  χθες, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ».

Στον χαιρετισμό του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η Δημοτική Αρχή έχει αναπτύξει με τους εργαζόμενους του δήμου μια σχέση  σεβασμού και αλληλοεκτίμησης.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι,  η Πειραϊκή κοινωνία θέλει να βλέπει έναν δήμο  και τους εργαζόμενούς του να είναι συνεπείς και να καταβάλλουν προσπάθειες  με στόχο τη βελτίωση της πόλης και της καθημερινότητάς τους.

«Το θέμα με την υποστελέχωση πρέπει να λυθεί»

Επιπλέον, ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στην υποστελέχωση της αυτοδιοίκησης, υπογραμμίζοντας πως ανατίθενται αρμοδιότητες χωρίς πόρους και χωρίς δυναμικό, λέγοντας πως δεν γίνεται με τα ελάχιστα εφόδια και εργαλεία που έχουν οι δήμοι να επιτελέσουν το σημαντικό τους ρόλο στον βαθμό που θα επιθυμούσαν. «Είναι ένα διαχρονικό ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί, προκειμένου οι δήμοι να είναι στελεχωμένοι με επαρκές προσωπικό για να προσφέρουν απρόσκοπτα τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους δημότες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά Κωνσταντίνος Γαλάνης.

Να σημειωθεί ότι, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά βράβευσε τα παιδιά των υπαλλήλων που πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο πρώην Βουλευτής Νίκος Μανωλάκος, ο  Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης (ΑΜΚΕ) Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Αντωνία Καρακατσάνη, Παναγιώτης Ρέππας, Γρηγόρης Καψοκόλης, Δημήτρης Καρύδης, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Χατζηαλέξης, Αλεξάνδρα  –  Γερασιμούλα ΤουμαζάτουΝικήτας Γκόλφης, Βασίλης Κατσαφάδος, οι επικεφαλής  των δημοτικών παρατάξεων «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες» και «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά»  Γιώργος Γαβρίλης και Νίκος Αμπατιέλος αντίστοιχα, ο Δημοτικός  Σύμβουλος Δημήτρης Γκερλές,  ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρης Πεφάνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουβάτσος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και Διευθυντής  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκος Πλατανησιώτης κ.ά.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024