Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στο Ζεφύρι: Πυροβολισμοί κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Σοκ στο Ζεφύρι: Πυροβολισμοί κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Σκηνές χάους επικράτησαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Απόλλων Γκορίτσα και Μανδραϊκού, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν τόσο στις κερκίδες όσο και έξω από το γήπεδο.

Σκηνές τρόμου εξελίχθηκαν στο ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα Γκορίτσα και τον Μανδραϊκό το μεσημέρι της Κυριακής (18/2).

Κατά την διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο, υπήρξαν πυροβολισμοί τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός.

Η αναμέτρηση διακόπηκε με άπαντες να αποχωρούν από το γήπεδο και τους διαιτητές του αγώνα με τον παρατηρητή να προσφεύγουν στην Κεντρική Ασφάλεια του Ζεφυρίου, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ώστε να γίνουν καταθέσεις και να ολοκληρωθεί εκεί το φύλλο αγώνος.

Δέκα προσαγωγές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία σε έλεγχο οχήματος στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ βρέθηκε ένα όπλο και στο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 10 προσαγωγές ατόμων. Τέλος έχει γίνει αναφορά για δύο τραυματίες, από την σύρραξη που υπήρξε στις κερκίδες του γηπέδου. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ έχουν συλλέξει από το σημείο εννιά κάλυκες.

Απομένει να φανεί πλέον ποιοι και για ποιο λόγο άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος διεκόπη στο 43’, μετά τα όσα συνέβησαν εντός και εκτός γηπέδου. Ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και όπως προαναφέραμε το φύλλο αγώνα θα συμπληρωθεί και θα κλείσει από τον διαιτητή Βάτσιο στα γραφεία της Κεντρικής Ασφάλειας του Ζεφυρίου, όπου έχει μεταβεί μαζί με τους βοηθούς του και τον τέταρτο διαιτητή.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024