Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος – ΠΑΣ Γιάννενα 1-2: Ο ένας ανάσανε, ο άλλος έμπλεξε (vids)

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννενα 1-2: Ο ένας ανάσανε, ο άλλος έμπλεξε (vids)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στο Πανθεσσαλικό με 2-1 και έβαλε «φωτιά» στην ουρά της Super League – Εμπλεξε ο Βόλος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τεράστιο διπλό στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Ο αρχηγός Πέδρο Κόντε με δύο γκολ ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ ο Ασεχνούν με γκολάρα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ισοφάρισε προσωρινά για τους Βολιώτες.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ έφτασε τους 16 βαθμούς και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ παράλληλα μείωσε στον πόντο τη διαφορά από τον Βόλο (17), που βρίσκεται στην 12η θέση.

Στο 30ό λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε δίχτυα με τον αρχηγό του Πέδρο Κόντε, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Ισπανό, η φάση ελέγχθηκε από το VAR και τελικά μέτρησε κανονικά.

Η απάντηση για τους Βολιώτες ήρθε στο 47ο λεπτό. Ο Ασεχνούν με μια απίθανη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Νάγκι και ισοφάρισε για την ομάδα του με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Τα Γιάννενα όμως επέμειναν για το διπλό και οι προσπάθειές τους απέδωσαν καρπούς στο 72ο λεπτό. Ο Πέδρο Κόντε σκόραρε ξανά. Μετά από ωραία επίθεση, ο Ντεμίρ μοίρασε στον Κιάκο μέσα στην περιοχή, αυτός έδωσε με μία παράλληλη πάσα στον Κόντε στο δεύτερο δοκάρι κι εκείνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

Βόλος: Κόβατς, Άλχο (46′ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Μύγας, Ντε Καμπς (73′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73′ Μωραΐτης), Ποπέσκου (62′ Ολιβέρα), Ασεχνόυν, Κόμπα (46′ Τρουιγέ), Γκαρσία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι (62′ λ. τρ. Σούλης), Τούτου, Μπακαδήμας, Εραμούσπε (46′ λ. τρ. Παντελάκης), Κιάκος, Τζίνο (70′ Καραχάλιος), Λιάσος, Ριένστρα, Ροσέρο (88′ Σόρια), Παμλίδης (70′ Ντεμίρ), Κόντε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024