Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια σε Μπαρτζώκα από Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Συγχαρητήρια σε Μπαρτζώκα από Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Το… καπέλο στον Μπαρτζώκα έβγαλαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός «πάτησε» τον άνευρο Παναθηναϊκό με άμυνα από ατσάλι και επικράτησε με 69-58, κατακτώντας το τρίτο του σερί Κύπελλο Ελλάδος!

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έβγαλαν το… καπέλο στον Γιώργο Μπαρτζώκα για όσα έχει χτίσει στον Ολυμπιακό, μετά την κατάκτηση μιας ακόμα κούπας.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα για αυτό που έχει φτιάξει, έχει εμπνεύσει όλη την ομάδα».

Οι δηλώσεις Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Σήμερα γράψαμε ιστορία με την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση, το έκανε άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός τη δεκαετία του 70 αλλά στη σύγχρονη εποχή με τα τόσα παιχνίδια και τον Παναθηναϊκό τόσο δυνατό είναι κάτι μοναδικό το σημερινό».

Για το πόσο σημαντικό είναι το τρόπαιο με τον δυνατό πλέον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα όταν από το καλοκαίρι και μετά έχει δαπανήσει πολύ σημαντικά λεφτά ο Παναθηναϊκός, έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές. Οπότε όταν κερδίζεις έναν τέτοιον αντίπαλο με μεγαλύτερο μπάτζετ, ο οποίος μας έχει κερδίσει φέτος στο πρωτάθλημα και καταφέραμε να πάρουμε τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Η όρεξή μας είναι ανοιχτή, έχουμε EuroLeague και πρωτάθλημα μετά».

Για τη διαχείριση της ομάδας στα δύσκολα: «Η διαχείριση στις ήττες είναι κάτι που χαρακτηρίζει την ομάδα και είναι αυτό που μας έχει φέρει μια ανάσα από τον τίτλο της EuroLeague και με double στην Ελλάδα. Αυτό που θέλω να πω σε σχέση με τη φετινή σεζόν είναι ξεχωριστό, διότι η ομάδα είχε τρομακτικές ατυχίες. Τραυματισμούς που άλλη ομάδα θα την είχαν διαλύσει. Εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό, η ενίσχυση που έγινε μεσούσης της σεζόν δεν έχει ξαναγίνει πιστεύω. Ήρθανε παικταράδες, περιμένουμε και τον Νίκολα και θα είμαστε μετά πιο δυνατοί».

Για το κλίμα στο Final 8: «Το κλίμα σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό, αν εξαιρέσουμε κάποια μεμονωμένα περιστατικά το κλίμα ήταν εξαιρετικό».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: «Εμείς δεν υποτιμάμε το Κύπελλο, ίσα ίσα η Ομοσπονδία προσπάθησε πολύ. Μάλλον αναβαθμισμένος είναι ο θεσμός. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι κερδίσαμε τον Ναζ, που δεν είχε κάνει τέτοιο παιχνίδι. Ο Ράιτ με λίγο καιρό πήρε τίτλο, ο θεσμός είναι δυνατός».

Για τη συνεργασία με τον Μπαρτζώκα: «Συνεργασία με το προπονητικό τιμ είναι πάντα άψογη, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό που έχει φτιάξει στον Ολυμπιακό. Σήμερα ήταν καταπληκτικός αγώνας με αποφάσεις και επιλογές δικές του, έχει εμπνεύσει όλη την ομάδα, δε σταματάμε να έχουμε καθημερινή επαφή.

Η συνεργασία είναι άψογη, ο Μήτρου Λονγκ ήταν εξαιρετικός, ο Μπραζντέικις ήταν προσθήκη μεσούσης της σεζόν. Θα συνεχίσουμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο όταν χρειάζεται στην ομάδα».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024