Ηράκλειο: 44χρονος πέθανε μπροστά στα μάτια του αδερφού του
Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
«Έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή, μπροστά στα μάτια του αδελφού του ένας 44χρονος σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε στον διάδρομο της οικίας όπου διέμενε, μπροστά στα μάτια του αδερφού του στο δημοτικό διαμέρισμα Στερνών δήμου Γόρτυνας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 44χρονος δεν ταλαιπωρούταν από κάποιο πρόβλημα υγείας, με τον θάνατό του να χαρακτηρίζεται αιφνίδιο. Άμεσα ο αδελφός του κάλεσε βοήθεια.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικό της Αστυνομίας, η οποία κατέγραψε το περιστατικό, αλλά και το ΕΚΑΒ, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
- Ελένη Φουρέιρα: Εκρηκτική συναυλία στο Κατράκειο – Στο πλευρό της ο Αλμπέρτο Μποτία
- Γερμανία: Φωτιά σε νοσοκομείο – Τουλάχιστον δυο νεκροί, δεκάδες τραυματίες
- Εθνική μπάσκετ: Στη Ρουμανία για τη νίκη-πρόκριση
- Βενεζουέλα: 7ημερο εθνικό πένθος ενώ αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Αγώνας επιβίωσης για τους επιζώντες
- Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη με την εξέταση μαρτύρων
- Τα πανεπιστήμια εκπέμπουν SOS για το επίπεδο των φοιτητών
- Η Τόρι Σπέλινγκ για τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι
- Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442