Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα: «Αν ζούσε, θα παντρευόμασταν αμέσως»

Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα: «Αν ζούσε, θα παντρευόμασταν αμέσως»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης μοιράστηκε τις σκέψεις του μετά την ψήφιση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Τι είπε για τον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα.

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Κώστας Φαλελάκης μοιράστηκε τις σκέψεις του και μίλησε για τον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και ανέφερε αρχικά πως για πρώτη φορά αισθάνθηκε πολίτης αυτής της χώρας.

Αν ζούσε σήμερα, θα χαιρόταν πολύ και θα παντρευόμασταν βεβαίως αμέσως

«Η πολιτική οφείλει να αφουγκράζεται την κοινωνία και να την πηγαίνει μπροστά. Μπορεί να χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να συμφιλιωθεί η κοινωνία με αυτό, αλλά ο οξυδερκής πολιτικός το προβλέπει αυτό, δίνει τον νόμο, πατάει ο άλλος πάνω σε αυτό, φαίνεται, υπάρχει, διεκδικεί και δεν μπορεί να του το αρνηθεί κανείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φαλελάκης.

«Η χώρα αυτή μέχρι τώρα με αγνοούσε»

«Αισθάνθηκα πολίτης αυτής της χώρας. Η χώρα αυτή μέχρι τώρα με αγνοούσε. Ξέρετε όλοι την περιπέτεια που έζησα, δεν μπορούσα να πάρω το σώμα του συντρόφου μου, γιατί δεν ήμουν τίποτα γι’ αυτόν. Είναι μια μέρα χαράς γιατί το αόρατο έγινε ορατό, η πολιτεία υπερασπίστηκε το ανυπεράσπιστο», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Μηνά Χατζησάββα, με τον οποίο ήταν σε σχέση για πολλά χρόνια, δήλωσε πως «αν ζούσε σήμερα, θα χαιρόταν πολύ και θα παντρευόμασταν βεβαίως αμέσως».

«Θα είχαμε ήδη κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά δεν προλάβαμε, ψηφίστηκε 23 μέρες μετά το θάνατό του. Και θα ήμασταν κι εμείς ισότιμο ζευγάρι, μέσα στα υπόλοιπα ζευγάρια της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι ωραίο;», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024