Στην καλύτερη επτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Ελευθερία Πλευρίτου
Πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ελευθερία Πλευρίτου που έδειξε για ακόμη μία φορά την ποιότητά της στα… νερά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υγρού Στίβου της Ντόχα.
Η Ελευθερία Πλευρίτου συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών, που ολοκληρώθηκε χθες (16/2) στην Ντόχα, με τις ΗΠΑ να επιστρέφουν στην κορυφή και την ελληνική ομάδα να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, μετά τη δραματική ήττα από την Ισπανία στην εκπνοή του «μικρού» τελικού.
Παράλληλα, η Ειρήνη Νίνου ήταν η δεύτερη σκόρερ του τουρνουά με 24 γκολ, πίσω από τη Νεοζηλανδή Μόργκαν ΜακΝτάουαλ, που πέτυχε 31 τέρματα.
Η MVP και η κορυφαία επτάδα
Πολυτιμότερη παίκτρια αναδείχθηκε η Ρίτα Κέστελι, που οδήγησε την Ουγγαρία στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου (στον ημιτελικό πάντως η εθνική κατάφερε να την εγκλωβίσει πλήρως), κορυφαία τερματοφύλακας για άλλη μία φορά η Αμερικανίδα Άσλεϊ Τζόνσον και καλύτερη φουνταριστή η Ισπανίδα Μάικα Γκαρσία.
Την ιδανική επτάδα συμπλήρωσαν η ΜακΝτάουαλ, η Αμερικανίδα Τζίνα Φλιν και η Ολλανδή Σιμόνε Φαν ντε Κράατς.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.