Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-1: Οι Λονδρέζοι έβαλαν «φωτιά» στην Premier League
Η Τσέλσι έβαλε… φρένο στη Σίτι (1-1) και την άφησε 4 βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ, με τους Πολίτες, πάντως, να έχουν ένα ματς λιγότερο από τους Reds.
Μπορεί οι «πολίτες» να «έσωσαν την παρτίδα» στο 83΄ με τον Ρόδρι, ωστόσο, το τελικό 1-1 στο ντέρμπι του «Έτιχαντ» άφησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και στο -2 από τη δεύτερη Άρσεναλ.
Η Μάντσεστερ Σίτι, πάντως, έχει ένα ματς λιγότερο (στις 20/02 υποδέχεται την Μπρέντφορντ).
Οι Λονδρέζοι είχαν προειδοποιήσει με τις δύο νίκες τους επί των Άστον Βίλα (Κύπελλο) και Κρίσταλ Πάλας (πρωτάθλημα), προηγήθηκαν με τον Στέρλινγκ και μέχρι το 82΄ κρατούσαν το πολύτιμο «διπλό» στη μάχη που δίνουν για να «πλασαριστούν» στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».
Η Σίτι, όμως, έφτασε στην ισοφάριση και, πλέον, θα έχει την ευκαιρία σε τρία 24ωρα να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών