Αυτοί είναι οι διαιτητές των δύο ημιτελικών του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος
Με κλήρωση μεταξύ οκτώ διαιτητών προέκυψαν οι ρέφερι για τους αποψινούς ημιτελικούς του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδος, πράξη δεύτερη. Μετά τις δύο μέρες των προημιτελικών, ήρθε η ώρα να μάθουμε το ζευγάρι του τελικού, που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (18:00) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη των κίτρινων στο ΟΑΚΑ, ενώ στο δεύτερο ματς της ημέρας (21:00), ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Προμηθέα σε ένα ματς που δεν θα είναι σίγουρα εύκολο.
Με κλήρωση μεταξύ οκτώ διαιτητών προέκυψαν οι ρέφερι για τους αποψινούς ημιτελικούς του ΟΠΑΠ Final 8.
Στο Παναθηναϊκός AKTOR-Άρης Midea (18:00) θα είναι διαιτητές οι Παπαπέτρου, Τσολάκος και Κατραχούρας. Κομισάριοι θα είναι οι κ.κ. Νηγιάννης και Πετράκης.
Στο Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας (21:00) κληρώθηκαν οι Πουρσανίδης, Τσαρούχα και Τσιμπούρης. . Κομισάριοι θα είναι οι κ.κ. Ντίνος και Μακρής.
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Τζόρτζια Μελόνι: Η Ιταλία αναπτύσσει φρεγάτα στην Κύπρο
- Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: 5 γυναίκες που σημάδεψαν την ιστορία
- Εορτολόγιο 8 Μαρτίου: Ποιοι έχουν γιορτή σήμερα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]



