Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τούρκοι αγρότες στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών στην Αλεξανδρούπολη - «Ο αγώνας είναι κοινός»

Τούρκοι αγρότες στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών στην Αλεξανδρούπολη – «Ο αγώνας είναι κοινός»

«Όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Τουρκία ο αγώνας των αγροτών έχει ίδια χαρακτηριστικά: ακριβά καύσιμα, υψηλό κόστος παραγωγής»

Στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών βρέθηκαν αγρότες από την Τουρκία στην Αλεξανδρούπολη, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αγώνας τους είναι κοινός και ότι οι απλοί άνθρωποι των δυο χωρών δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους.

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, αντιπροσωπεία Τούρκων αγροτών βρέθηκε στο τελωνείο των Κήπων και συνομίλησαν με τους Έλληνες συναδέλφους τους, εκφράζοντας τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και στη γείτονα χώρα.

Τούρκοι αγρότες: Στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες αγρότες

«Όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Τουρκία ο αγώνας των αγροτών έχει ίδια χαρακτηριστικά: ακριβά καύσιμα, υψηλό κόστος παραγωγής. Από την Κομοτηνή στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες αγρότες που δικαίως διεκδικούν βασικά αιτήματα τα οποία αφορούν το μέλλον της παραγωγής», δήλωσε Τούρκος αγρότης.

«Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε τους Τούρκους συναδέλφους κοντά μας»

«Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε τους Τούρκους συναδέλφους κοντά μας, οι οποίοι δείχνουν ότι το πρόβλημα των αγροτών δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη γειτονική χώρα», δήλωσε από την πλευρά του ο Κώστας Καναβίδης, από το μπλόκο των Λουτρών Αλεξανδρούπολης.

Μετά τη συνάντηση οι Τούρκοι και οι Έλληνες αγρότες φωτογραφήθηκαν και σχημάτισαν μαζί το σήμα της νίκης, σημειώνοντας πως την Τρίτη έχει προγραμματιστεί το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, με τη συμμετοχή τριψήφιου αριθμού τρακτέρ.

Εν τω μεταξύ, οι αγρότες προετοιμάζουν την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα, παρά την προειδοποίηση της κυβέρνησης ότι δεν θα επιτρέψει την παρεμπόδιση της διέλευσης των πολιτών.

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024