Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο πήρε ο φοιτητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – Στη φυλακή και ο φίλος του τράπερ

Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο πήρε ο φοιτητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – Στη φυλακή και ο φίλος του τράπερ

Υποβάλλεται σε διαρκείς επανελέγχους ώστε να κριθεί ο τρόπος πλήρους αποκατάστασης της υγείας του.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ πήρε ο 23χρονος φοιτητής που τον προηγούμενο μήνα είχε πέσει θύμα επίθεσης από δύο νεαρούς, έξω από μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Το θύμα νοσηλεύτηκε επί δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, έχοντας υποβληθεί προηγουμένως σε χειρουργείο για την αντιμετώπιση των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη. Καθώς η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, μεταφέρθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην Α’ Νευροχειρουργική Κλινική του ΑΧΕΠΑ και το προηγούμενο 24ωρο, οι γιατροί τού έδωσαν εξιτήριο.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, υποβάλλεται σε διαρκείς επανελέγχους ώστε να κριθεί ο τρόπος πλήρους αποκατάστασης της υγείας του.

Προφυλακίστηκε και ο φίλος του τράπερ

Για την υπόθεση κατέστησαν κατηγορούμενοι ένας 25χρονος μουσικός, γνωστός τράπερ, και ο 22χρονος φίλος του, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, από κοινού, σε εκτέλεση των οποίων συνελήφθησαν.

Ο τράπερ απολογήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο ίδιος απολογούμενος στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας (από κοινού) που του αποδίδεται, παρουσιάζοντας τη δική του οπτική για το περιστατικό.

Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι προηγήθηκε ένα σχόλιο από την παρέα του 23χρονου, το οποίο εξέλαβε ως «ειρωνικό» ενώ αποδέχθηκε ότι χτύπησε τον παθόντα στο πρόσωπο.

Ο τράπερ κατονόμασε το άτομο που τον συνόδευε και – κατά τη δικογραφία – χτύπησε στον θώρακα τον 23χρονο.

Ο ίδιος στην απολογία του υποστήριξε ότι μετά την πτώση του φοιτητή με το κεφάλι στο έδαφος, του πρόσφεραν πρώτες βοήθειες.

«Εγώ σήκωσα ψηλά τα πόδια του και ο γνωστός μου πήγε να του φέρει νερό», είπε, κατά πληροφορίες, τονίζοντας: «Δεν είχα πρόθεση να του προκαλέσω κακό», «δεν ήταν το δικό μου χτύπημα αυτό που προκάλεσε το αποτέλεσμα».

Στην φυλακή θα οδηγηθεί και ο 22χρονος που κατονόμασε ο τράπερ  μετά την απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση

Και οι δύο στις απολογίες τους αρνήθηκαν την κατηγορία, χωρίς όμως να πείσουν εισαγγελέα και ανακρίτρια που τους «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024