Σοκ στην Πάτρα αφού μια 23χρονη φοιτήτρια που σπούδαζε στο Πανεπιστημίο Πατρών, βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι που διέμενε, στην οδό Θράκης, στην Πάτρα το απόγευμα της Παρασκευής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή φοιτήτρια του Μαθηματικού, καταγόταν από την περιοχή της Αμαλιάδας
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν η νεαρή εντοπίστηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αν και από την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε σημείωμα το οποίο εξετάζεται.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).