Με 4-2-3-1 παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το αποψινό εντός έδρας ματς με την Φερεντσβάρος (19:45) για τα play-offs του Europa Conference League.
Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε και Καρβάλιο θα είναι στα χαφ, με τους Αλεξανδρόπουλο, Φορτούνη και Μασούρα πίσω από τον Ελ Κααμπί.
Συνοπτικά η 11άδα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Κααμπί.
Αυτό είναι το πρώτο ματς του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Βάσκο προπονητή να κάνει το ντεμπούτο του στην «ερυθρόλευκη» τεχνική ηγεσία. Ενα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να γίνει σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δημιουργεί για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Τζολάκης, Παπαδούδης, Αντρέ Όρτα, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ποντένσε και Αποστολόπουλος.
Υπενθυμίζουμε ότι εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση έμεινε ο Κίνι, λόγω τραυματισμού, ενώ οι Ναβάρο, Μαρτίνς, Καμπράλ, Βέζο, Άμπι, Μπιανκόν και Μπρίνιτς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.