Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι διερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για το μακελειό στη Γλυφάδα - Νέα στοιχεία για τον δράστη

Τι διερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για το μακελειό στη Γλυφάδα – Νέα στοιχεία για τον δράστη

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την τριπλή δολοφονία στη Γλυφάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στη Γλυφάδα. Το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών που ερευνά την υπόθεση έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για το πως εξελίχθηκε η υπόθεση το πρωί της Δευτέρας μέσα στην εταιρεία και με ποιον τρόπο μπόρεσε ο Αιγύπτιος να κινηθεί με τόση ευκολία στους χώρους της ναυτιλιακής σκοτώνοντας τρία άτομα, ανάμεσα τους μία εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας.

Ακόμη, οι αρχές εξετάζουν διάφορα σενάρια αναζητώντας το κίνητρο του δράστη. Πέραν τούτου, δεν έχει καταθέσει η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας, η οποία θεωρείται πρόσωπο κλειδί, όχι μόνο για τα όσα έζησε από κοντά κλειδωμένη στο γραφείο, αλλα και ως το άτομο που γνώριζε τον 76χρονο πάνω από τρεις δεκαετίες και ενδεχομένων να συμβάλλει πολλαπλώς στην έρευνα που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό αναμένεται να γίνει μετά την ταφή των τριών νεκρών.

Τι ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης για το κίνητρο

«Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε μια ισχυρή οικογένεια να εμπιστεύεται πιο πολύ έναν ξένο άνθρωπο παρά έναν άνθρωπο που είναι συγγενής», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πρόσθεσε δε ότι «Όταν δουλεύεις 36 χρόνια σε αυτούς τους ανθρώπους δίπλα και έχεις όλα αυτά τα προνόμια που είχε ο Άρης, όλα τα λεφτά σού μένουν. Ό,τι λεφτά σου δίνουν αυτοί οι άνθρωποι, σου μένουν αφού όλα τα έξοδά σου είναι καλυμμένα. Τον εμπιστεύονταν».

Όπως λέει ο ίδιος: «Ενδιαφέρει το κίνητρο την ΕΛ.ΑΣ μήπως υπάρχει κάποιος ηθικός αυτουργός ο οποίος έχει ποινική ευθύνη. Αυτό προσπαθεί να δει η ΕΛ.ΑΣ γιατί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος ξεφεύγει, νιώθει ότι αδικείται, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι κάποιος του είπε ότι αν δε φεύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι.

Οι Άραβες στο DNA τους έχουν το εξής: εκδηλώνουν έντονα συναισθήματα είτε είναι χαράς είτε λύπης είτε θυμού. Προσβάλλονται εύκολα και δεν κάνουν πίσω. Μετά είναι η προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου».

Στην συνέχεια, ο ίδιος σημειώνει πως: «Ο στόχος του ήταν η Μαρία Καρνέση. Πήγε στο γραφείο, μίλησε μαζί της, λογοφέρανε, βγήκε έξω, η Μαρία Καρνέση κλείδωσε την πόρτα γιατί προφανώς είδε ότι κινδυνεύει. Είναι σημαντικό να δούμε τι είπαν εκεί μαζί, εκεί θα φανεί ακριβώς το κίνητρο. Αν υπάρχει μαρτυρία εκεί που λέει ότι είπαν αυτό, αυτό είναι το κίνητρο. (…) Έδειξε ότι είχε πολύ θυμό και μίσος για τη συγκεκριμένη γυναίκα. (…) Αυτός ο άνθρωπος αυτό που έκανε δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Σπύρου και της Δέσποινας Καρνέση

Μερικές μέρες μετά την δολοφονία της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής εταιρείας Μαρίας Καρνέση, του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Αντώνη Βλασάκη 80 ετών, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, κι ενός πρώην καπετάνιου, του Ηλία Κουκουλάρη, που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο λογιστήριο της εταιρείας, ο Σπύρος Καρνέσης και η Δέσποινα Καρνέση εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Μέσα σε αυτή κάνουν έκκληση για σεβασμός στο πένθος τους, ενώ αναφέρουν πως «οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.

Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

– Καπτα-Σπύρος Καρνέσης
– Δέσποινα Καρνέση»

Εντός της ημέρας το τελευταίο αντίο στον καπετάνιο

Εντός της ημέρας οι συγγενείς και φίλοι του Ηλία Κουκουλάρη, θα συγκεντρωθούν προκειμένου να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο καπετάνιο. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Νατό της Θεοτόκου Κυπριάδου στην Παναγίτσα στο Γαλάτσι και η ταφή θα γίνει στο β’ κοιμητήριο Αθηνών.

Οι συγγενείς μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν είχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα, ήταν πάντα ευγενής και αγαπητός στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Στελέχη της εταιρείας θα παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία.

Στεφάνι της οικογένειας Καρνέση στην κηδεία του καπετάνιου

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024