
Το επεισόδιο Τάισον – Μπακασέτα για το οποίο αποβλήθηκαν (vids)
Στο 79' οι Τάισον και Μπακασέτας πιάστηκαν στα χέρια, με τον διαιτητή να τους αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Αρκετή ένταση είχε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ο οποίος έληξε με 1-0 υπέρ του «τριφυλλιού» χάρη στο γκολ του Σπόραρ στο 53′.
Το θλιβερό περιστατικό του ντέρμπι συνέβη στο 79′, όταν οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας διαπληκτίστηκαν, μετά το φάουλ του δεύτερου στον πρώτο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές άρχισαν τις κουτουλιές, τα σπρωξίματα, τα τραβήγματα φανέλας, με τον Μπακασέτα μάλιστα να αντιδρά υπερβολικά πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο μετά το… φινάλε της κοκορομαχίας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τους δύο ποδοσφαιριστές και τους έστειλε στα αποδυτήρια.
Δείτε την εν λόγω φάση στο παρακάτω βίντεο:
Οι παλμοί στο «κόκκινο», όπως συνηθίζεται στα ντέρμπι βεβαίως, και σε ένα γήπεδο το οποίο είχε κόσμο μετά από περίπου δύο μήνες.
Ο ΠΑΟΚ μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο περιστατικό του Μπακασέτα με τον Τάισον. «Είναι ντροπή για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να κάνει θέατρο και μάλιστα στην προσπάθεια Έλληνα συμπαίκτη του στην Εθνική να ηρεμήσει την κατάσταση. Δεύτερη φορά σε δύο ματς, με θέατρο να προσπαθήσει να επωφεληθεί χωρίς ντροπή. Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος να του θυμίσουμε, όχι στο Εθνικό θέατρο», αναφέρει η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- Κρυφές στιγμές στα παρασκήνια της μόδας των 90s – Τότε που όλα έμοιαζαν πιθανά (κι απίθανα)
- Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Άσκηση Επί Χάρτου «Αράχωβα – Δευκαλίων 2026»
- Ο Γιάννης τα… είπε στα ελληνικά με Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο και έκανε πλάκα στους υπόλοιπους (vid)
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια
- Ευρωζώνη: Κάτω από τα επίπεδα του 2021 οι πραγματικοί μισθοί – Μείωση σχεδόν 2%, πού βρίσκεται η Ελλάδα


