
Το επεισόδιο Τάισον – Μπακασέτα για το οποίο αποβλήθηκαν (vids)
Στο 79' οι Τάισον και Μπακασέτας πιάστηκαν στα χέρια, με τον διαιτητή να τους αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Αρκετή ένταση είχε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ο οποίος έληξε με 1-0 υπέρ του «τριφυλλιού» χάρη στο γκολ του Σπόραρ στο 53′.
Το θλιβερό περιστατικό του ντέρμπι συνέβη στο 79′, όταν οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας διαπληκτίστηκαν, μετά το φάουλ του δεύτερου στον πρώτο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές άρχισαν τις κουτουλιές, τα σπρωξίματα, τα τραβήγματα φανέλας, με τον Μπακασέτα μάλιστα να αντιδρά υπερβολικά πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο μετά το… φινάλε της κοκορομαχίας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τους δύο ποδοσφαιριστές και τους έστειλε στα αποδυτήρια.
Δείτε την εν λόγω φάση στο παρακάτω βίντεο:
Οι παλμοί στο «κόκκινο», όπως συνηθίζεται στα ντέρμπι βεβαίως, και σε ένα γήπεδο το οποίο είχε κόσμο μετά από περίπου δύο μήνες.
Ο ΠΑΟΚ μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο περιστατικό του Μπακασέτα με τον Τάισον. «Είναι ντροπή για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να κάνει θέατρο και μάλιστα στην προσπάθεια Έλληνα συμπαίκτη του στην Εθνική να ηρεμήσει την κατάσταση. Δεύτερη φορά σε δύο ματς, με θέατρο να προσπαθήσει να επωφεληθεί χωρίς ντροπή. Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος να του θυμίσουμε, όχι στο Εθνικό θέατρο», αναφέρει η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας




