
Παναθηναϊκός: Με Σλούκα κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Κώστας Σλούκας προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τον προημιτελικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (15/2, 18:00) κόντρα στην ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών μάλιστα ήταν πολύ καλά για τον τεχνικό του Τριφυλλιού, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είδε τον Κώστα Σλούκα να προπονείται κανονικά, βγάζοντας ολόκληρο το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.
«Μέσα» ο Σλούκας, προπονήθηκε χωρίς προβλήματα.
Προς το παρόν όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα απέναντι στην Ένωση και αν ο Τούρκος τεχνικός θελήσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Θυμίζουμε πως ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε υποστεί θλάση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά είχε επιστρέψει στην δράση στο ματς με τον Άρη.
«Θα πάρει λεπτά συμμετοχής ο Σλούκας»
«Θα μιλήσω με την ομάδα τώρα. Ακολούθησε δίχως προβλήματα όλη την προπόνηση. Φυσικά, πιστεύω πως αύριο θα είναι στο ρόστερ και θα πάρει λεπτά, για να είναι έτοιμος για τον ημιτελικό και τον τελικό, εφόσον προκριθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εργκίν Αταμάν για τον Κώστα Σλούκα στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ. Η επιστροφή του Κώστα Σλούκα στις προπονήσεις του Τριφυλλιού όπως είναι απόλυτα λογικό χαροποιεί ιδιαίτερα τον Εργκίν Αταμάν και δυναμώνει πολύ την περιφέρεια του Παναθηναϊκού, ειδικά σε πιθανό ματσάρισμα με τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό



