Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Συγκλονιστική ομιλία για την ισότητα στον γάμο» - Ο Κασσελάκης αποθέωσε την Ακρίτα

«Συγκλονιστική ομιλία για την ισότητα στον γάμο» – Ο Κασσελάκης αποθέωσε την Ακρίτα

«Είμαι περήφανος καθημερινά για τις βουλεύτριες και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε με αφορμή την ομιλία της Έλενας Ακρίτα ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Τη βουλευτή Επικρατείας και ειδική αγορήτρια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών Έλενα Ακρίτα αποθέωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την ομιλία της στη Βουλή.

«Σε μία συγκλονιστική ομιλία για την ισότητα στον γάμο, που είναι δικαίωμα και όχι «προνόμιο», η Έλενα Ακρίτα μιλάει για τους Ακροδεξιούς βουλευτές που τα παράθυρα των κομμάτων τους έχουν θέα στον Μεσαίωνα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Χ, παραθέτοντας στιγμιότυπο από την ομιλία της.

«Είμαι περήφανος καθημερινά για τις βουλεύτριες και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρόσθεσε καταληκτικά ότι «είμαι περήφανος καθημερινά για τις βουλεύτριες και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών εισήχθη για συζήτηση και ψήφιση σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στη Βουλή.

Το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει είναι μεγάλο, καθώς πάνω από 95 βουλευτές έχουν εγγραφεί στον κατάλογο ομιλητών για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024