Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αγνώριστη η Μέγκαν Φοξ - Πήραν «φωτιά» τα πληκτρολόγια για την εμφάνισή της

Αγνώριστη η Μέγκαν Φοξ – Πήραν «φωτιά» τα πληκτρολόγια για την εμφάνισή της

Η τελευταία εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ να διασκεδάζει με τον αρραβωνιαστικό της, την Τέιλορ Σουίφτ και τον Travis Kelce έβαλε φωτιά στα social media. Όλοι σχολιάζουν τη δραματική αλλαγή της.

Χαμός επικρατεί στα social media μετά τη φωτογραφία της Μέγκαν Φοξ που κυκλοφόρησε ενώ διασκέδαζε με τον σύντροφό της και την Τέιλορ Σουίφτ το βράδυ της Κυριακής στο Λας Βέγκας.

Η 37χρονη Μέγκαν Φοξ γιόρταζε με τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly και τους διάσημους φίλους τους Τέιλορ Σουίφτ και Travis Kelce μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl.

Σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τη βραδιά από τον Joe Oravec, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Barley House Cleveland, φαίνονται τα δύο ζευγάρια να ποζάρουν το ένα δίπλα στο άλλο.

Η φωτογραφία ήταν αρκετή για να πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια και οι χρήστες να παρατηρούν πως η εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ είναι δραματικά διαφορετική από αυτή που έχουν συνηθίσει.

Όλοι απορούν για τη Μέγκαν Φοξ

Άλλοι πάλι χρήστες έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν το κατά πόσο ήταν η λαμπερή ηθοποιός στη φωτογραφία.

«Που είναι η Μέγκαν Φοξ» αναρωτήθηκε ένας χρήστης στα social media, με πολλούς να επισημαίνουν ότι η εμφάνισή της έχει αλλάξει δραματικά μετά τη σχέση της με τον Machine Gun Kelly.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που χρέωσαν την αλλαγή στην εμφάνισή της σε κάποια πλαστική επέμβαση. Ένας από τους χρήστες στα social media ανάρτησε μια παλιά της φωτογραφία και αναρωτήθηκε τι της έχει συμβεί για να προκαλέσει αυτή την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024