Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Usher πριν από το Super Bowl

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Usher πριν από το Super Bowl

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στο Terrace Gazebo του Vegas Weddings.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Super Bowl, ο Usher ανέβηκε πρώτα τα σκαλιά της εκκλησίας. Πλέον ανήκει στην «κατηγορία» των παντρεμένων καθώς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη  Jennifer Goicoechea στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το PEOPLE, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στο Terrace Gazebo του Vegas Weddings, ένα υπαίθριο εκκλησάκι γάμου που χωρά μόλις 30 καλεσμένους. Η μητέρα του Usher, Jonetta Patton, ήταν μάρτυρας του ζευγαριού, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γάμου.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Usher και η Jennifer Goicoechea έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και όντως παντρεύτηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Λας Βέγκας, περιτριγυρισμένοι από στενούς φίλους και συγγενείς», δήλωσε εκπρόσωπος του τραγουδιστή στο PEOPLE σε αποκλειστική δήλωση.

«Και οι δύο ανυπομονούν να συνεχίσουν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μαζί περιτριγυρισμένοι από αγάπη και ευχαριστούν όλους για τις ευχές».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Usher (@usher)

Το μονόπετρο της Goicoechea

Μετά το παιχνίδι, το ζευγάρι βγήκε μαζί στο Λας Βέγκας και ο Usher φωτογραφήθηκε φορώντας ένα χρυσό δαχτυλίδι στο αριστερό του χέρι. Μιλώντας αποκλειστικά στο PEOPLE νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο performer του Super Bowl μίλησε για τη σχέση του με την Goicoechea.

«Όταν βρίσκετε κάποιον που ξέρετε ότι είναι σπουδαίος σύντροφος, φυσικά είναι τιμή και χαρά να μπορείτε να μοιραστείτε τη ζωή με κάποιον που θέλει να τη μοιραστεί μαζί σας και σας αγαπάει, γι’ αυτό που είστε», είχε επισημάνει.

«Προφανώς έχουμε δεσμευτεί να ζήσουμε μαζί μια ζωή για μια ζωή λόγω των παιδιών μας. Δεν θα ήταν παράξενο για εμάς να παντρευτούμε. Το κάναμε ήδη εδώ. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;»

«Και θα είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου μέχρι να πεθάνουμε, προφανώς, επειδή έχουμε κάτι να μοιραστούμε. Αυτό είναι υπέροχο. Τα παιδιά μας. Αλλά όχι εξαιτίας αυτού. Πραγματικά νιώθω ότι έχω έναν καταπληκτικό σύντροφο που σέβομαι», είχε πει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Usher (@usher)

Εντυπωσιακό σόου του Usher στο ημίχρονο

Ένα εντυπωσιακό σόου παρακολούθησε το κοινό του Super Bowl, καθώς στο ημίχρoνο του αγώνα στη σκηνή ανέβηκε ο Usher μαζί με τα πατίνια του, τον Ludacris, την Alicia Keys και τον will.i.am.

Το σόου του Usher ξεκίνησε με μια προειδοποίηση προς τους θεατές ότι αυτό που θα ακολουθούσε μπορεί να τους δημιουργούσε διάθεση «να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να ιδρώσουν, να κάνουν στροφές και πιθανόν να προκαλέσει προβλήματα σε σχέσεις».

Ο σταρ της r&b, εμφανίστηκε στη σκηνή του Allegiant Stadium στο Λας Βέγκας ντυμένος στα λευκά και περιτριγυρισμένος από χορευτές. Το σόου του άνοιξε με ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια το, «Caught Up».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Usher (@usher)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024