Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Χρήστος Λούλης στο αποψινό «Νight Out» στο MEGA

O Χρήστος Λούλης στο αποψινό «Νight Out» στο MEGA

O ταλαντούχος ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Το Night Out, το πιο ανατρεπτικό late night show της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει απόψε, στις 00:10 στο MEGA και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Χρήστο Λούλη.

Η καρμική σχέση με την Κύπρο

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης παραγωγής του MEGA, Famagusta, αποκαλύπτει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, στο μπαρ του Night Out, άγνωστες πτυχές για τον ρόλο του στη σειρά και την καρμική σχέση του με την Κύπρο.

Αναφέρεται στη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, που κατάγεται από την Μεγαλόνησο και τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της έζησαν τα τραγικά γεγονότα του 1974. «Ο ρόλος αυτός έβαλε πάνω μου μία σφραγίδα, για όλο αυτό που είναι για μένα η Κύπρος», λέει ο Χρήστος Λούλης.

Το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

Ο γνωστός ηθοποιός τάσσεται υπέρ ενώ τονίζει πως δεν υπάρχουν άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας. «Το θέμα είναι να έχεις μια οικογένεια που σε φροντίζει και σου θέτει όρια», λέει μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, Χρήστος Λούλης και Θεοχάρης Ιωαννίδης ανταγωνίζονται σε ένα παιχνίδι με emoticons και soundtracks αγαπημένων σειρών. Ποιος θα πάρει τη νίκη; Τον αγαπημένο ηθοποιό ξαφνιάζει στο πλατό η σύζυγός του και μαζί παίζουν «Όλα του γάμου εύκολα»!

Ο Χρήστος Λούλης κάνει αναδρομή στο παρελθόν και θυμάται τις δύσκολες συνθήκες που έπρεπε να αποδεχτεί ένας ηθοποιός, προκειμένου να ικανοποιήσει το όραμα του σκηνοθέτη, ενώ αναφέρεται στο κίνημα #metoo.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024