Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίδιο Πλάτης ή Τσαντάκι - Ποια Είναι η Καλύτερη Επιλογή για Εσάς!

Σακίδιο Πλάτης ή Τσαντάκι – Ποια Είναι η Καλύτερη Επιλογή για Εσάς!

Το σακίδιο πλάτης και η τσάντα είναι δύο διαφορετικές επιλογές που μας δυσκολεύουν εδώ και πολύ καιρό. Φυσικά η λύση σε αυτή την επιλογή βρίσκεται στο είδος της κάθε περίστασης.

Σε κάποιες εξόδους το σακίδιο πλάτης είναι η ιδανική επιλογή αφού προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα και πιο απλό στυλ ενώ σε κάποιες άλλες, ένα τσαντάκι είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να τραβήξουμε τα βλέμματα πάνω μας.

Σε Ποιες Περιστάσεις Είναι Καλύτερη Επιλογή το Σακίδιο Πλάτης

Ας ξεκινήσουμε με το να πούμε ότι πλέον τα σακίδια πλάτης δεν σημαίνουν αποκλειστικά μεγάλα μεγέθη και ιδιαίτερα ή παιδικά σχέδια. Σήμερα, μπορείτε εύκολα να βρείτε διακριτικά σακίδια πλάτης που θα σας δώσουν την χωρητικότητα που επιθυμείτε αλλά και το στυλ που χρειάζεστε.

Φυσικά, το ντύσιμο παίζει μεγάλο ρόλο. Εάν έχετε ήδη αποφασίσει να πάρετε μαζί σας ένα σακίδιο πλάτης, τότε το σύνολο σας πρέπει να το υποστηρίζει. Επιλέξτε ένα απλό και κλασικό τζιν μαζί με μία όμορφη μπλούζα με στάμπα και ένα δερμάτινο τζάκετ, ώστε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο σύνολο που μπορεί να σταθεί σε αρκετές εξόδους και περιστάσεις.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, ήρθε η ώρα να δείτε για backpack γυναικεία στο modivo.gr, ένα από τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα. Τέλος, είναι έξυπνο να επιλέξετε ένα μονόχρωμο σακίδιο που θα σας επιτρέψει να το πάρετε μαζί σας ακόμα και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

Ποια Σύνολα Χρειάζονται Ένα Τσαντάκι Ώστε να Γίνουν Μοναδικά

Από την άλλη, μία γυναικεία τσάντα ώμου για παράδειγμα είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει το σύνολο σας και θα μπορεί να σταθεί εύκολα σε δεκάδες διαφορετικές περιστάσεις. 

Επιλέξτε ένα τέτοιο τσαντάκι με μοναδικό σχέδιο και μονόχρωμο design και συνδυάστε το είτε με ένα φόρεμα είτε με ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα πουκάμισο, για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό βραδινό σύνολο που θα εντυπωσιάσει.

Μία τσάντα ώμου δεν σημαίνει απαραίτητα βραδινή έξοδο. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα casual και όχι υπερβολικά φανταχτερό σύνολο που θα μπορεί να φορεθεί εύκολα τόσο σε μία έξοδο για καφέ όσο και σε μία βόλτα στα μαγαζιά.

Ποιες Άλλες Επιλογές Μπορείτε να Εξερευνήσετε;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η γκάμα σε γυναικείες τσάντες στην αγορά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ένα σχέδιο το οποίο έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από όλες τις γυναίκες εκεί έξω είναι σίγουρα οι τσάντες χιαστί.

Οι τσάντες χιαστί επώνυμες μπορούν εύκολα να σας βοηθήσουν να κλέψετε τις εντυπώσεις σε οποιαδήποτε εκδήλωση και αν θέλετε να παρευρεθείτε. Συνδυάστε μία τέτοια τσάντα με ένα μονόχρωμο κοστούμι και θα έχετε στη διάθεση σας ένα μοναδικό και ιδιαίτερο σύνολο.

Φυσικά η κάθε περίσταση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να προσέχουμε να μην υπερβάλουμε με τα σχέδια και τους χρωματισμούς που θα επιλέξουμε. Αν για παράδειγμα θέλουμε ένα σύνολο για μία επίσημη εκδήλωση της δουλειάς μας, τα μονόχρωμα και απλά design τόσο στη τσάντα μας όσο και στο λουκ μας, θα μας δώσουν την εκλεπτυσμένη εικόνα που θέλουμε.

Από την άλλη, αν μιλάμε για μία βραδινή έξοδο για ποτό, τότε είτε φορέσουμε ένα δερμάτινο outfit είτε ένα υφασμάτινο σύνολο με έντονους χρωματισμούς και ιδιαίτερα σχέδια, είναι δύσκολο να βγούμε εκτός θέματος.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024