Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα

Ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα

Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεσπόζει στο σημερινό ντέρμπι της Super League. Άλλες τρεις μέρες περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της Κυριακής με το Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει.

Το ντέρμπι των Δικεφάλων ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Super League. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας την ΑΕΚ (11/2,20:00) με τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας να κοντράρονται στη 22η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς, όπου θέλει να παραμείνει, και μετά από 4 συνεχόμενες νίκες θέλει να συνεχίσει το σερί του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η οποία του έχει πάρει… τον αέρα από την περασμένη σεζόν. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, από την στιγμή που έχει αναλάβει την Ένωση ο Ματίας Αλμέιδα, μετράει μόλις 1 νίκη σε 6 μεταξύ τους αναμετρήσεις και το αποψινό ντέρμπι είναι μια ευκαιρία για για να σπάσει την παράδοση, διευρύνοντας παράλληλα την βαθμολογική της διαφορά από τους διώκτες της.

Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι έρχονται με φόρα στην Θεσσαλονίκη αφού μετά τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο από τον Άρη, έχουν πετύχει τρεις εύκολες διαδοχικές νίκες απέναντι σε Ατρόμητο, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης με συνολικά 12 γκολ υπέρ και δύο κατά. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 48 βαθμούς και με νίκη θα περάσει πρώτη, στο +1 από τον ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Γιάννη Μιχαηλίδη που τέθηκε νοκ-άουτ, όπως και στον Βιεϊρίνια και στον Εκόνγκ, ο οποίος αγωνίζεται στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τη Νιγηρία, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν και οι Τζίμας και Σοάρες. Αντίθετα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκε για πρώτη φορά ο Γιόνι Ότο.

Σε ό, τι αφορά τους κιτρινόμαυρους, η ΑΕΚ, όπως συνηθίζει εσχάτως, δεν ανακοίνωσε αποστολή, ωστόσο δεδομένα απουσιάζουν οι τραυματίες Σιμάνσκι και Άμραμπατ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος φιλοξενείται στις Σέρρες από τον μαχητικό Πανσερραϊκό (17:00). Με ένα σημαντικό ματς για την ουρά της βαθμολογίας ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα, με την ουραγό Κηφισιά να υποδέχεται στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» τον Βόλο (16:00). Μάχη με φόντο τα πλέι-οφ στην Φθιώτιδα, όπου Λαμία και Αστέρας Τρίπολης θα διεκδικήσουν το τρίποντο για να κάνουν αποφασιστικό βήμα εξάδας.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

Κηφισιά – Βόλος (16:00) CosmoteSport 1
Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός (17:00) NovaSports Prime
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (19:30) CosmoteSport 2
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (20:00) NovaSports Prime

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024