Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν στην Κρήτη, σε γλέντι μετά από βάφτιση σε χωριό έξω από το Ηράκλειο. Το κέφι άναψε και οι σφαίρες έπεφταν «βροχή».
Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν είναι χαρακτηριστικές με το πάτωμα γεμάτο από κάλυκες. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τα όσα έγιναν. Το επικίνδυνο έθιμο με τις μπαλωθιές συνεχίζεται παρά τις κατά καιρούς τραγωδίες που έχουν σημειωθεί.
Μετέφεραν με σακούλες τις σφαίρες
«Κονσέρτο» από πιστόλια και καλάσνικοφ. Επί ώρες, συνεχώς και αδιαλείπτως, έριχναν σφαίρες. Όλα αυτά συνέβησαν τη νύχτα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου σε κέντρο διασκέδασης έξω από χωριό του Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου παρέστησαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι για το ευχάριστο γεγονός.
Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι τις σφαίρες τις μετέφεραν σε σακούλες σκουπιδιών. Κάποιοι όπως αναφέρει το cretalive.gr, έφυγαν με ημικρανία, ενώ άλλοι πάλι πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν από φόβο.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει συλλήψεις και προσαγωγές.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας