Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασε τα δάχτυλά του σε φρικιαστικό ατύχημα και φοράει ρεαλιστικό προσθετικό μέλος 12.000 δολαρίων

Έχασε τα δάχτυλά του σε φρικιαστικό ατύχημα και φοράει ρεαλιστικό προσθετικό μέλος 12.000 δολαρίων

Ο 44χρονος έκοβε ξύλα με ηλεκτρικό επιτραπέζιο πριόνι, όταν κατά λάθος ακούμπησε στη λεπίδα, με αποτέλεσμα να χάσει τρία δάχτυλα.

Ένα φρικιαστικό ατύχημα είχε ένας άνδρας κατά τη διάρκεια εργασιών στο σπίτι του. Έκοψε τρία δάχτυλα από το χέρι του και εφόσον ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του, ξόδεψε πάνω από 12.000 δολάρια για να αγοράσει ένα ρεαλιστικό προσθετικό μέλος.

«Μπήκε μέσα και με είδε να στέκομαι εκεί κρατώντας τον καρπό μου, με το μισό μου χέρι να λείπει και το αίμα να στάζει παντού»

Ο 44χρονος σεφ Leo Goodale από την Αγγλία πριν από τρία χρόνια έκοβε ξύλα με ηλεκτρικό επιτραπέζιο πριόνι, όταν κατά λάθος ακούμπησε στη λεπίδα, με αποτέλεσμα να χάσει τρία δάχτυλα και μεγάλο μέρος από το αριστερό του χέρι.

Σύμφωνα με τη New York Post, φώναξε την τότε αρραβωνιαστικιά του Ellie να καλέσει ασθενοφόρο, με τον ίδιο να αναφέρει πως «στην αρχή δεν ένιωθα τίποτα, ούτε κατάλαβα κάτι, απλώς κοιτούσα. Η αδρεναλίνη πέρασε όμως μετά από λίγα λεπτά και ούρλιαζα».

@thesevenfingeredchef Why did i spend £10,000 on a piece of plastic? #amputee #cooking #food #comedy ♬ Bad Reputation – Joan Jett

«Μπήκε μέσα και με είδε να στέκομαι εκεί κρατώντας τον καρπό μου, με το μισό μου χέρι να λείπει και το αίμα να στάζει παντού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο που διήρκεσε 7 ώρες , όπου κόλλησαν το χέρι. Ωστόσο, η ζημιά ήταν σοβαρή και μετά από τρεις μέρες αφαιρέθηκε.

Σε διάστημα δύο εβδομάδων υποβλήθηκε σε άλλες τρεις χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και σε μεταμοσχεύσεις δέρματος. Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για να επουλωθεί η πληγή και ένας χρόνος για να επανέλθει το δέρμα του στο φυσιολογικό.

Στο μεσοδιάστημα ξόδεψε 40.000 δολάρια σε θεραπείες, έμεινε χωρίς εισόδημα και έβαλε υποθήκη το σπίτι του. «Δεν ήθελα να κυκλοφορώ και ντρεπόμουν για τον ακρωτηριασμό μου. Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα ένα ρεαλιστικό προσθετικό μέλος που αγόρασα για 12.000 δολάρια. Δεν είναι λειτουργικό, αλλά το ήθελα να αισθητικούς λόγους», είπε ο 44χρονος.

Τελικά, παντρεύτηκε την αγαπημένη του και φόρεσε το προσθετικό μέλος στο γάμο του, ενώ πλέον το βάζει σπάνια, ώστε να μη φθαρεί και αναγκαστεί να πάρει καινούργιο. Παράλληλα, δημοσιεύει βίντεο στο TikTok, όπου φοράει το ψεύτικο χέρι, σε μια προσπάθεια να μαζέψει χρήματα και να ανακάμψει οικονομικά, αφού ξόδεψε όσα χρήματα είχε για να αντιμετωπίσει την περιπέτεια της υγείας του.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024