Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεωνίδας Γρηγοράκος: Το μήνυμα του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον θάνατό του άλλοτε υπουργού του ΠΑΣΟΚ

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Το μήνυμα του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον θάνατό του άλλοτε υπουργού του ΠΑΣΟΚ

«Πρόλαβε να δει τη Νάγια διάδοχό του στα βουλευτικά έδρανα. Αφήνει έντονη σφραγίδα και μεγάλο κενό» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος

«Έφυγε» την Παρασκευή (9/2) από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Όταν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κατάφερε να βγει νικητής από τη μεγάλη περιπέτεια της νοσηλείας του στην πρώτη, άγρια, φάση της Covid -19, μας έκανε να πιστέψουμε ότι διευθέτησε τη σχέση του με τον θάνατο. Ήταν άλλωστε ο κατεξοχήν ειδικός ως εντατικολόγος ο ίδιος και κυρίως ως ο πρόθυμος και αποτελεσματικός συμπαραστάτης κάθε ανθρώπου με πρόβλημα υγείας χωρίς καμία διάκριση» αναφέρει για την απώλεια του Λεωνίδα Γρηγοράκου ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Δεν ήταν όμως αυτή η αλήθεια. Η κοινή ανθρώπινη μοίρα υπερισχύει. Ο Λέων / Λεωνίδας, ο αυθεντικός, μαχητικός, ενθουσιώδης και συχνά εκρηκτικός φίλος μας, ο συγκυρηναίος της περιόδου των μνημονίων, ο Λεωνίδας της Λακωνίας, του ΕΣΥ, της δημοκρατικής παράταξης έπεσε ξαφνικά και πρόωρα. Ικανοποιημένος γιατί πρόλαβε να δει τη Νάγια διάδοχό του στα βουλευτικά έδρανα. Αφήνει έντονη σφραγίδα και μεγάλο κενό. Τον αποχαιρετούμε με όλη μας την αγάπη και με τη σκέψη μας στη Σοφία, τη Νάγια και τη Μαρκέλλα».

Εκτός από γιατρός ήταν επί πολλά έτη βουλευτής του Νομού Λακωνίας, ενώ είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Ανδρέας Λοβέρδος

Από το 1974 ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ με το οποίο έχει εκλεγεί βουλευτής Λακωνίας το 2000, το 2004, το 2007, το 2009, τον Μάιο του 2012, τον Ιούνιο του 2012, τον Ιανουάριο του 2015, τον Σεπτέμβριο του 2015. Από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 διετέλεσε Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024