Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί» - Τα χυδαία σχόλια της Λίνας Κλείτου για τον Βασίλη Μάγγο

«Ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί» – Τα χυδαία σχόλια της Λίνας Κλείτου για τον Βασίλη Μάγγο

Πρόκληση Λίνας Κλείτου για τον πατέρα του νεκρού Βασίλη Μάγγου

Το πρωί της Πέμπτης οι φοιτητές είχαν κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας διαδηλώνοντας κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων, στέλνοντας ένα ηχηρό μαζικό και ενωτικό μήνυμα σε εκείνους που τους κατηγορούσαν για «μειοψηφίες».

Στον αγώνα τους βρέθηκαν στο πλευρό τους και εργαζόμενοι ενώ με τους φοιτητές ένωσε τη φωνή του και ο Γιάννης Μάγγος, πατέρας του Βαγγέλη Μάγγου, που άφησε την τελευταία του πνοή από πνευμονικό οίδημα, ένα μήνα αφότου έπεσε θύμα αστυνομικής βίας.

Ο Γιάννης Μάγγος βρίσκεται παρών σε κινητοποιήσεις, διαδηλώνοντας με τα χαρακτηριστικά πλακάτ του τα οποία φέρουν μηνύματα κατά της αστυνομικής αυθαιρεσίας και υπέρ του αγώνα των εργαζομένων

Όπως άλλοτε, έτσι και χτες λοιπόν ο Γιάννης Μάγγος κατέβηκε και συμμετείχε στη φοιτητική πορεία κρατώντας πλακάτ με σύνθημα «Ακούστε καλά τι λένε οι φοιτητές: Θέλουμε δημόσιες και δωρεάν σπουδές».

Ο «τυπάκος με κατσιασμένο μαλλί»

Οι θέσεις και η κριτική του Γιάννη Μάγγου, εκφράστηκαν πάντα με αξιοπρέπεια ακόμα και στους δήμιους του γιου του.

Δεν θα μπορούσε ωστόσο κάποιος να πει το ίδιο για όσους με τρόπο ποταπό χρησιμοποίησαν το πρόσωπό του για να προβούν σε απαράδεκτα και ντροπιαστικά σχόλια, θέλοντας να προωθήσουν την ατζέντα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Θέλοντας λοιπόν να πάρει θέσει για το κλίμα των ημερών και τις κινητοποιήσεις, η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου προέβη σε μια προκλητική ανάρτηση προσβάλλοντας σε προσωπικό επίπεδο τον Γιάννη Μάγγο.

Η Λίνα Κλείτου ανέβασε μια εικόνα του Γιάννη Μάγγου και τον χαρακτήρισε «τυπάκο με κατσιασμένο μαλλί», λέγοντας παράλληλα ότι η φωτογραφία αυτή είναι «η καλύτερη διαφήμιση για τα ιδιωτικά ΑΕΙ».

«Καλύτερη διαφήμιση υπέρ των Ιδιωτικών ΑΕΙ από αυτή που κάνει ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί, δεν θα μπορούσε να γίνει. Όλη η αποτυχία του προοδευτικού σκοταδισμού, σε μια εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Θεωρώντας προφανώς ότι με αυτόν τον τρόπο – προσβάλλοντας δηλαδή την εμφάνιση ενός ανθρώπου του οποίου μάλιστα προφανέστατα αγνοεί την ιστορία του και συκοφαντώντας τις μαζικές κινητοποιήσεις, ενισχύει τα επιχειρήματά της για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπως η ίδια τα χαρακτήρισε, – μη ακολουθώντας την κυβερνητική γραμμή περί μη κρατικών πανεπιστημίων.

Οι χυδαιότητες για τη Μάγδα Φύσσα

Τον Μάιο του 2022 η ίδια είχε επιτεθεί χυδαία στη Μάγδα Φύσσα κάνοντας άστοχες συγκρίσεις με την μητέρα του, επίσης, αδικοχαμένου Αξαρλιάν.

«Υπάρχει η μάνα Αξαρλιάν. Υπάρχει και η μάνα Φυσά. Υπάρχει ο βουβός θρήνος, της πρώτης. Υπάρχει και ο παρεμβατικός πόνος της δεύτερης, που καταλήγει ανερμάτιστη πολιτική πλατφόρμα. Κάπου εκεί, τον σεβασμό που κερδίζει η πρώτη, τον χάνει η δεύτερη. Μαθήματα ζωής…».

Είχε γίνει μάλιστα ξανά viral στο παρελθόν όταν και μετά από πυροβολισμό Ρομά από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη η ίδια είχε πει για το θύμα «Όποιος στα 16 κλέβει για λίγα, στα 20 μπορεί να σκοτώσει για λιγότερα».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024