Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο τελευταίο «αντίο» του 2χρονου που πέθανε δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο

Κρήτη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο τελευταίο «αντίο» του 2χρονου που πέθανε δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο

Με ουρλιαχτά και μπαλωθιές αποχαιρέτησαν το αδικοχαμένο αγοράκι - Στο τροχαίο σκοτώθηκε και η γιαγιά του

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας επικράτησαν σήμερα στις Αγίες Παρασκιές Κρήτης στο τελευταίο «αντίο» στον μικρό Νικόλα, το δίχρονο αγοράκι που δεν άντεξε τα βαριά τραύματα που είχε υποστεί στο τρομακτικό τροχαίο της Λυγαριάς στις 28 Ιανουαρίου, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 59χρονη γιαγιά του, ενώ η μητέρα του τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο»

Ουρλιαχτά ακούγονταν από την οικογένεια και τους συγγενείς του παιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, ενώ με μπαλωθιές είπαν το στερνό αντίο στο αδικοχαμένο μωρό.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί συνέρρευσαν σιωπηρά -όπως άρμοζε στην περίσταση- στον Ιερό Ναό της Αγίας Ζώνης στην κοινότητα του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, για να αποχαιρετήσουν τον δίχρονο Νικόλα και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του που δέχθηκε διπλό και σκληρό χτύπημα από τη μοίρα.

Με ουρλιαχτά και μπαλωθιές αποχαιρέτησαν το αδικοχαμένο αγοράκι

Το κλίμα βαρύ, ο κόσμος δακρυσμένος με λουλούδια στα χέρια και η οικογένεια του μικρού αγοριού καταρρακωμένη. Τον μικρό Νικόλα αποχαιρέτησαν και οι δασκάλες του από τον παιδικό σταθμό όπου πήγαινε το παιδί.

Σκοτώθηκαν γιαγιά και εγγονός

Ο αδικοχαμένος μικρούλης είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί στην περιοχή της Λυγαριάς πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Η γιαγιά του, η 59χρονη Μαρία Καραμανιά-Αυγουστάκη, που ήταν και η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά το τροχαίο.

Ο μικρός Νικόλας πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για μέρες στην Εντατική Παίδων του ΠΑΓΝΗ, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Σφοδρή η σύγκρουση του βαν που οδηγούσε 38χρονος Σύρος με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια. Σκοτώθηκαν γιαγιά και εγγονός, σώθηκε η μητέρα του παιδιού

Θα πρέπει να σημειωθεί, σύμφωνα με το Cretalive, ότι μετά και τον θάνατο του παιδιού, το κατηγορητήριο σε βάρος του 38χρονου Σύρου οδηγού του βαν που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο και προκάλεσε το φονικό τροχαίο αναμένεται να αλλάξει και πλέον ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ακόμα και ποινή ισόβιας κάθειρξης για επικίνδυνη οδήγηση.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024