
Άλλο ένα τρίποντο από τον Κάνααν, άλλη μία… καλημέρα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός (vid)
Στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας, ανέβηκε η… καθιερωμένη «καλημέρα» με ακόμη ένα τρίποντο του Αϊζέια Κάνααν και την αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Βαλένθια, επικρατώντας με σκορ 78-65, παραμένοντας έτσι σε τροχιά εξάδας.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπόρεσε χτίσει μια διψήφια διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, διατηρώντας της μέχρι το φινάλε, για να φτάσει έτσι στο πρώτο της φετινό «διπλό» επί ισπανικού εδάφους και να μείνει ψηλά στη βαθμολογία.
Σήμερα (9/2) στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας, ανέβηκε η… καθιερωμένη «καλημέρα» με ακόμη ένα τρίποντο του Αϊζέια Κάνααν, από την χτεσινή αναμέτρηση, ενώ παράλληλα δείχνει και την έντονη αντίδραση του κόουτς Μπαρτζώκα με σφιγμένη γροθιά.
Δείτε την ξεχωριστή «καλημέρα» από τον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ στα social media:
Kalimera! ☀️☕️?
MOOD ?#OlympiacosBC #EveryGameMatters #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight #VBCOLY pic.twitter.com/JNzuDFnOVV
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) February 9, 2024
- Οι ενδεκάδες του ιστορικού τελικού ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή (pics)
- Δράμα: Επιχείρηση διάσωσης 46χρονης από δύσβατο σημείο στο Παρανέστι – Τραυματίστηκε σε πεζοπορία
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Ένας μικρός από το Ροζάριο (vid)
- Καύσιμα: Οι τιμές του πετρελαίου εξανεμίζουν τις εκπτώσεις στη βενζίνη – Η «φωτιά» στη Μέση Ανατολή που δεν λέει να σβήσει
- Η Νορβηγία τιμά τη μνήμη των 77 θυμάτων του νεοναζί Μπρέιβικ, 15 χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση
- Ο Ρωμαίος, η Ιουλιέτα, οι μαφιόζοι με τις επιχειρήσεις-βιτρίνα και ο καυτός Τζον Λεγκουιζάμο



