Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μικαέλα Φωτιάδη: Η εξομολόγηση του γνωστού μοντέλου για την επίθεση που δέχθηκε στο Κολωνάκι

Μικαέλα Φωτιάδη: Η εξομολόγηση του γνωστού μοντέλου για την επίθεση που δέχθηκε στο Κολωνάκι

Τραυματισμένη, προσπαθεί όπως μας λέει να ξεπεράσει το σοκ και να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας

Τρία 24ωρα μετά την επίθεση στο Κολωνάκι και τις φωτογραφίες που τράβηξε στη συνέχεια, η Μικαέλα Φωτιάδη μιλάει για τα όσα έζησε, όταν μετά από νυχτερινή έξοδο με φίλες της, βρέθηκε να δίνει μάχη για να ξεφύγει από τα χέρια του άντρα που την χτυπούσε.

Τραυματισμένη, προσπαθεί όπως μας λέει να ξεπεράσει το σοκ και να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Οι πόνοι στο κεφάλι συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν.

Τι λέει για τον δράστη

«Σωματικά το κεφάλι μου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είχα και ένα θέμα με το κεφάλι πριν από το χτύπημα και μετά χτυπήθηκε χειρότερα», αναφέρει μιλώντας στο Live News.


Σε ανάρτησή της μετά την επίθεση είχε καταγγείλει ένα συγκεκριμένο άτομο. Όπως λέει στο Live News όμως, πλέον κρατάει επιφυλάξεις.

«Αυτό το έγραψα εκείνη την ώρα διότι είχαμε χωρίσει και είχαμε κάποιες διαφωνίες και κάποιους καβγάδες. Μέχρι πριν δύο βδομάδες είχαμε και επικοινωνία φιλικά αλλά υπήρχαν και οι καβγάδες. Οπότε πάνω στα νεύρα μου και στη θολούρα μου πήγε εκεί το μυαλό μου αλλά μετά το σκέφτηκα ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση που είχαμε δεν θα έκανε κάτι τέτοιο».

Όπως λέει πάνω στον πανικό, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του άντρα που της επιτέθηκε.

«Έχω καταλάβει ποιοι είναι οι φίλοι μου»

«Ένας άγνωστος, που θεωρώ ότι ήταν βαλτός γιατί ούτε που με έκλεψε, ούτε τίποτα. Από όσους έχουν μιλήσει τρεις είναι φίλοι. Έχουν μιλήσει πολλά άτομα. Μόλις είδα και μία συνέντευξη από μία κοπέλα, την οποία έχω να δω 10 χρόνια και μίλησε για την πρώην σχέση μου. Όλα αυτά είναι χαζά».

Ο εφιάλτης για το 30χρονο μοντέλο κράτησε λίγα δευτερόλεπτα. Η Μικαέλα Φωτιάδη αιμορραγεί από την μύτη και το κεφάλι της πρήζεται από τα χτυπήματα.

«Με όλο αυτό που ζω τον τελευταίο καιρό και ειδικά με αυτό που συνέβη έχω καταλάβει ποιοι είναι οι φίλοι μου και ποιοι όχι. Μάλιστα, έχουν μιλήσει και άτομα που είναι ακριβώς το αντίθετο. Μπορεί και κάποιοι από αυτούς που μίλησαν να εμπλέκονται σε κάποια πράγματα».

«Έπρεπε να κάνω μήνυση αμέσως»

Η ίδια χαρακτηρίζει λάθος της το ότι δεν έκανε μήνυση αμέσως μετά την επίθεση.

«Θα έπρεπε να το είχα κάνει αμέσως, αλλά δεν ήξερα και εγώ που να απευθυνθώ, πώς να το διαχειριστώ. Δεν είναι κάτι που μου έχει ξανασυμβεί».

Κοντά σε στενούς συγγενείς και φίλους προσπαθεί να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω τη σκοτεινή επίθεση στην καρδιά του Κολωνακίου.

«Είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά σίγουρα, τα έχω βάλει όλα σε μια σειρά στο μυαλό μου. Έχω και τον δικηγόρο μου πλέον δίπλα μου, που και αυτό είναι λυτρωτικό».

Από την πρώτη στιγμή, το γνωστό μοντέλο υποστηρίζει πως ο δράστης δεν προσπάθησε να την ληστέψει.

Θα υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Ο δικηγόρος της Μικαέλας Φωτιάδη, Στέλιος Σούρλας, μιλώντας στο Live News, ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες υποψίες για τον δράστη, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Υπάρχουν κάποιες υποψίες. Αύριο θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και θα ζητήσω υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή», τόνισε ο κ. Σούρλας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024