Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σλούκας για το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ

Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σλούκας για το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ

Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας στην αυριανή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (9/2, 21:15), για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (9/2, 21:15) για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ωστόσο, ο Εργκίν Αταμάν καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς κόντρα στην ομάδα του Γιασικεβίτσιους με μια σημαντική απουσία.

Όπως τόνισε ο Τούρκος προπονητής των πρασίνων την παραμονή του αγώνα, ο Κώστας Σλούκας είναι δύσκολο να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι.

«Απ’ ότι καταλαβαίνω θα είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσουμε τον Σλούκα. Πρέπει να βρούμε καλό ροτέισον και καλά ποσοστά στην επίθεση» είπε χαρακτηριστικά ο Εργκίν Αταμάν ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Σλούκας μπορεί να επέστρεψε στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη μετά τη θλάση στον αριστερό προσαγωγό ωστόσο, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αταμάν, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Euroleague, ενώ ενδέχεται να προφυλαχτεί για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη εβδομάδα. Ολα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με την τούρκικη ομάδα.

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, που θα πραγματοποιηθεί αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ (21:15).

Το παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της διοργάνωσης ορίστηκαν να διευθύνουν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και Λούκα Καρντούμ.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024