Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, που θα πραγματοποιηθεί αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ (21:15).
Το παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της διοργάνωσης ορίστηκαν να διευθύνουν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και Λούκα Καρντούμ.
Ενα ματς στο οποίο οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην τετράδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ.
Ο Ταβάρες, ο Παναθηναϊκός και το rebalancing…
Όσο ο Έντι Ταβάρες δεν ανανεώνει την συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο θα φουντώνουν τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του θηριώδη σέντερ της «Βασίλισσας».
Τα σενάρια για Ταβάρες και Παναθηναϊκό συνεχίζουν να υπάρχουν, με τα μεγαλύτερα Μέσα της Ισπανίας (As, Marca) να ασχολούνται καθημερινά στα ρεπορτάζ τους με τον θηριώδη σέντερ της «Βασίλισσας» και την προοπτική μεταγραφής του στους «πράσινους». Αν ο Παναθηναϊκός πυροδοτήσει τη… βόμβα Ταβάρες, είναι λογικό και επόμενο πως θα υπάρξουν και ραγδαίες αλλαγές συσχετισμών στο ρόστερ του «τριφυλλιού».
Το rotation του Εργκίν Αταμάν θα «βαθύνει» αρκετά, ο χρόνος του Λεσόρ εξυπακούεται ότι θα μειωθεί, πιθανώς και στο μισό απ’ όσο παίζει τώρα και αναγκαστικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα μπει στην άκρη και θα περιοριστεί δραματικά ο χρόνος του, μιας και πλέον ο Παναθηναϊκός (αν προχωρήσει με τον Ταβάρες) θα έχει δύο σέντερ κορυφαίου επιπέδου Euroleague.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.