Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάνδρα: «Είμαι σοκαρισμένη» λέει η οικιακή βοηθός του 59χρονου επιχειρηματία

Μάνδρα: «Είμαι σοκαρισμένη» λέει η οικιακή βοηθός του 59χρονου επιχειρηματία

«Είχε πάντα ασφάλεια» λέει - Σωματοφύλακες τον συνόδευαν μόνο όταν πήγαινε να κλείσει μεγάλη δουλειά ή να εισπράξει τα χρήματα από τις επιχειρήσεις του, σημειώνει ο γαμπρός του

Σοκαρισμένη δηλώνει η οικιακή βοηθός του 59χρονου επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Μάνδρα με 15 σφαίρες καλάσνικοφ μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του, με τους δράστες να πυρπολούν το αυτοκίνητο για να μην αφήσουν ίχνη.

«Είμαι σοκαρισμένη. Είχα ρεπό χθες, ήρθα σήμερα στη δουλειά μου και είδα μπροστά μου τα καμένα εξαρτήματα από το αυτοκίνητο του αφεντικού μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω», δηλώνει.

Η οικιακή βοηθός δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί καθώς, όπως λέει, ο 59χρονος είχε πάντα ασφάλεια

Η γυναίκα δούλευε στο σπίτι του επιχειρηματία τους τελευταίους δύο μήνες και όπως αποκάλυψε «πάντα είχε μαζί του ασφάλεια».

«Λυπάμαι πολύ. Προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να καταφέρω να μπω στο σπίτι καθώς υπάρχει ισχυρή ασφάλεια», λέει η ίδια μιλώντας στο MEGA.

Ο γαμπρός, από την άλλη, υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας δεν είχε πάντα μαζί του σωματοφύλακες, παρά μόνο όταν πήγαινε να κλείσει μία μεγάλη δουλειά ή να εισπράξει τα χρήματα από τις επιχειρήσεις του, όπου απασχολούνται περίπου 2.000 εργαζόμενοι.

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Στο αποκαλυπτικό βίντεο του MEGA φαίνεται το αυτοκίνητο να έχει παραδοθεί στις φλόγες, ελάχιστο χρόνο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία.

Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών ανέλαβαν την υπόθεση βλέποντας πίσω από τη δολοφονία ένα ακόμη επεισόδιο στον κύκλο αίματος που έχουν σχέση με άτομα της νύχτας.

Προσπαθούν να βρουν υλικό από κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών, ενώ στρέφονται για απαντήσεις στο παρελθόν του επιχειρηματία.

Όλα δείχνουν πως οι εκτελεστές δεν ήθελαν απλά να στείλουν ένα μήνυμα, αλλά ότι ήθελαν οπωσδήποτε νεκρό τον επιχειρηματία.

Φαίνεται πως ο 59χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για μία υπόθεση που αφορούσε οπλισμό, για τον οποίον δεν κατείχε νόμιμη άδεια.

Εκείνο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι το 2018 δολοφονήθηκε η εν εν διαστάσει σύζυγος του επιχειρηματία έξω από το σπίτι της.

Μετά από έρευνα των Αρχών διαπιστώθηκε πως ο επιχειρηματίας δεν είχε εμπλοκή στη δολοφονία της συζύγου του.

Sports in

Περιστέρι: Στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League ο Ράγκλαντ (pic)

Ο Τζο Ράγκλαντ ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του Basketball Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024