
Η Σοφία Βεργκάρα κρατά ακόμα μια γυμνή φωτογραφία από τα νιάτα της
Η Σοφία Βεργκάρα κρατά ακόμα σε περίοπτη θέση στο σπίτι της μια γυμνή φωτογραφία από τα νιάτα της.
Η σταρ του «Griselda» Σοφία Βεργκάρα άνοιξε το σπίτι της στο Λος Άντζελες για το περιοδικό Architectural Digest και το τεύχος Μαρτίου.
Καθώς έκανε μια ξενάγηση στην πολυτελή γκαρνταρόμπα της, η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο που κρατά εκεί μέχρι σήμερα.
Και αυτή η φωτογραφία, ήταν όταν ήμουν νέα και φρέσκια
Σε ένα συνοδευτικό βίντεο, η ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα προσκαλεί το κοινό στον λαμπερό χώρο όπου διατηρεί τα ρούχα, τις τσάντες και τα παπούτσια της.
«Εδώ είναι που ζω πραγματικά, στην ντουλάπα μου. Εδώ περνάω τον περισσότερο χρόνο μου. Είναι όπως το όνειρο ενός κοριτσιού» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Βεργκάρα.
«Όλα αυτά τα πράγματα στον πάγκο είναι πολύ ξεχωριστά για εμένα» αναφέρει χαρακτηριστικά δείχνοντας μια αντίκα από ένα κατάστημα στο Παρίσι και μια πολύτιμη φωτογραφία του αείμνηστου αδερφού της και ενός ακόμα αείμνηστου συγγενικού της προσώπου.
Η γυμνή φωτογραφία και ο χωρισμός
«Και αυτή η φωτογραφία, ήταν όταν ήμουν νέα και φρέσκια» σημειώνει κρατώντας μια κορνιζαρισμένη ασπρόμαυρη, γυμνή φωτογραφία της.

Η Σοφία Βεργκάρα με την επίμαχη γυμνή φωτογραφία
Η Σοφία Βεργκάρα αγόρασε το σπίτι των 26 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζο Μανγκανιέλο.
Μετά από επτά χρόνια γάμου, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο του 2023 και ο Τζο Μανγκανιέλο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου δύο ημέρες αργότερα.

- Ιράν: «Επιχειρησιακή και στρατηγική αποτυχία των ΗΠΑ αποκαλύπτει η αποπομπή των στρατηγών»
- Ιράν: Τουλάχιστον 5 πλοία πέρασαν σε ένα 24ωρο από τα Στενά του Ορμούζ
- Ουκρανία: Σχεδόν μηδενικά τα εδαφικά κέρδη της Ρωσίας τον Μάρτιο
- Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 8 νεκροί από τα 5,9 Ρίχτερ που ταρακούνησαν και την Ινδία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι



