Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ για Κράτος Δικαίου: Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει το ΕΚ τα «επιτεύγματα» ΝΔ και Μητσοτάκη

ΠΑΣΟΚ για Κράτος Δικαίου: Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει το ΕΚ τα «επιτεύγματα» ΝΔ και Μητσοτάκη

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει πως το ΕΚ αναδεικνύει τις ευθύνες της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού για το σκάνδαλο των υποκλοπών και καταδικάζει τις επιθέσεις από υπουργούς προς τις Ανεξάρτητες Αρχές

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, σχετικά με το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υποβάθμιση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη, το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα τα επιτεύγματα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην υποβάθμιση του κράτους δικαίου στη χώρα μας».

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναδεικνύει μεταξύ άλλων τις ευθύνες της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού για το σκάνδαλο των υποκλοπών, καταδικάζει τις προσπάθειες συγκάλυψης και τις επιθέσεις από υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας προς τις Ανεξάρτητες Αρχές, που επιτελούν το ελεγκτικό τους έργο», σημειώνει.

Στο «φως» η «επιχείρηση συγκάλυψης για τα Τέμπη»

Και προσθέτει πως επισημαίνει ακόμα «τη συγκάλυψη που επιχείρησε η κυβερνητική πλειοψηφία για την τραγωδία των Τεμπών, απορρίπτοντας το αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής στη βάση του πορίσματος του Ευρωπαίου Εισαγγελέα, όπως είχε ζητήσει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής».

«Πρόσφατα, ο πρωθυπουργός επαναλάμβανε ότι η Ελλάδα ‘ανήκει στη Δύση’», τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωσή της, για να σημειώσει πως «σήμερα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την απόσταση μεταξύ διακηρύξεων και κυβερνητικής πρακτικής».

«Η Ελλάδα είναι και πρέπει να παραμείνει μια ισχυρή δημοκρατία. Είναι καθήκον όλων μας να αντιδράσουμε στις συστηματικές επιθέσεις στο κράτος δικαίου, που εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024