Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάνδρα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της «μαφιόζικης» εκτέλεσης του επιχειρηματία

Μάνδρα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της «μαφιόζικης» εκτέλεσης του επιχειρηματία

Πλάνα από τον τόπο όπου δολοφόνησαν τον 59χρονο Χρήστο Γιαλιά - Τον γάζωσαν μέσα στο αυτοκίνητό του και πυρπόλησαν το όχημα

Ακόμη μια δολοφονία συγκεκριμένων χαρακτηριστικών ήλθε σήμερα (7/2) στο φως της δημοσιότητας, με την εν ψυχρώ εκτέλεση του γνωστού επιχειρηματία στη Μάνδρα Αττικής να γίνεται με καταιγισμό πυρών από καλάσνικοφ.

Πλάνα από το σημείο του στυγνού εγκλήματος μετέδωσε το MEGA. Στο ακόλουθο οπτικοακουστικό υλικό μπορείτε να διακρίνετε το γαζωμένο από σφαίρες λευκό Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο του επιχειρηματία, το οποίο έχει καεί από τη φωτιά που του έβαλαν οι εκτελεστές. Μέσα του βρέθηκε νεκρός ο 59χρονος άνδρας.

Πλάνα από τον τόπο όπου δολοφόνησαν τον 59χρονο Χρήστο Γιαλιά

Επί τόπου εξακολουθούν να παρίστανται δυνάμεις της αστυνομίας, ερευνώντας εξονυχιστικά την περιοχή, ενώ έχουν ήδη βρεθεί αντικείμενα που συνδέονται με τη αιματηρή επίθεση. Ειδικότερα, στο σημείο της σημερινής επίθεσης εντοπίστηκε ένα καλάσνικοφ που εκτιμάται πως πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονηθεί ο άνδρας. Το καλάσνικοφ βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος και εκτιμάται ότι οι δράστες το πέταξαν μέσα για να καεί και αυτό μαζί με το όχημα.

Επιπλέον, σε πολύ κοντινή απόσταση από το τόπο του εγκλήματος εντόπισαν ακόμη ένα καμένο όχημα, που εκτιμάται ότι το χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης και ότι το έκαψαν οι ίδιοι για να σβήσουν τα ίχνη τους. Τέλος, οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει αρκετούς κάλυκες δίπλα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία, ενώ σημειώνεται ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και ότι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Τα πλάνα που μετέδωσε το MEGA σε ζωντανή σύνδεση:

Το άγριο έγκλημα, μαφιόζικου τύπου, έγινε στην οδό Αγίας Αικατερίνης. Κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτοί που κάλεσαν την Άμεση Δράση, όταν άκουσαν τις ριπές των πυροβόλων όπλων. Όταν βγήκαν στον δρόμο, είδαν το αυτοκίνητο του θύματος τυλιγμένο στις φλόγες. Επί τόπου μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018 είχε δολοφονηθεί η σύζυγος του θύματος, στην ίδια περιοχή. Μαζί είχαν κάνει δυο γιους. Τότε, επίσης γινόταν λόγος για μαφιόζικη εκτέλεση. Στην ΕΛ.ΑΣ., ήδη εξετάζουν το ενδεχόμενο σύνδεσης των δυο εγκλημάτων.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024