Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Μάνδρα και η εκτέλεση της συζύγου του το 2018

Η μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Μάνδρα και η εκτέλεση της συζύγου του το 2018

Η μαφιόζικη εκτέλεση του γνωστού επιχειρηματία στη Μάνδρα, τον οποίο αφού «γάζωσαν» οι δράστες έκαψαν μαζί με το αυτοκίνητό του

Σοκ έχει προκαλέσει η ενέδρα θανάτου που έστησαν στον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Τετάρτης στη Μάνδρα.

Η απανθρακωμένη σορός του Γιαλιά , βρέθηκε από την Πυροσβεστική και στη συνέχεια έσπευσε η αστυνομία, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι δράστες αφού εκτέλεσαν το θύμα τους, στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο.

Η δολοφονία της πρώην συζύγου του το 2018

Το άγριο έγκλημα, μαφιόζικου τύπου, έγινε στην οδό Αγίας Αικατερίνης. Κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτοί που κάλεσαν την Άμεση Δράση, όταν άκουσαν τις ριπές των όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών και παράνομο εμπόριο όπλων.

Είχαν σκοτώσει τη γυναίκα του

Σε μια ακόμα τραγική πτυχή της σοκαριστικής εκτέλεσης του επιχειρηματία, η πρώην σύζυγός του Φρειδερική Καρζή είχε δολοφονηθεί τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου του 2018 έξω από τη μονοκατοικία της, στη Μάνδρα.

Η άτυχη γυναίκα είχε βγει για διασκέδαση το βράδυ μαζί με μια φίλη της, που κατοικεί σε κοντινή απόσταση. Επιστρέφοντας στο σπίτι της, φαίνεται ότι τής είχαν στήσει καρτέρι θανάτου.

Η 51χρονη γυναίκα βρέθηκε ακριβώς έξω από το σπίτι της, πεσμένη ανάσκελα, με το κεφάλι μέσα σε λίμνη αίματος από τις σφαίρες που είχε δεχθεί από πιστόλι 9 χιλιοστών.

Σημειώνεται, πως η 51χρονη είχε χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια με τον Χρήστο Γιαλιά, ωστόσο είχαν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Κίνητρο της δολοφονίας όπως κατέληξαν-μετέπειτα- οι Αρχές ήταν η ληστεία, ενώ είχε συλληφθεί ο ένας από τους δύο δράστες, ένας 43χρονος Έλληνας ο οποίος έπεσε στα χέρια των Αρχών κατά τη διάπραξη ληστείας σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Βριλησσίων.

Συνεργός στη δολοφονία ήταν ένας δραπέτης των φυλακών και σεσημασμένος για κλοπές, ληστείες και ανθρωποκτονία το 2008 στα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια συμπλοκής για ναρκωτικά.

Ο ίδιος κατά την ανάκρισή του απέδωσε τον φόνο της Καρζή στον αναζητούμενο συνεργό του και πως εκείνος ανέμενε στην μοτοσικλέτα λίγο πιο πάνω.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι άκουσε τους πυροβολισμούς και όταν ρώτησε τον συνεργό του, εκείνος του απάντησε πως έριξε στον αέρα για εκφοβισμό, ενώ αργότερα έμαθε πως ο συνεργός του εκτέλεσε το θύμα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024