Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε η αδελφή του Αντώνη Παραρά - Δύο μέρες μετά την ημερομηνία θανάτου του

Πέθανε η αδελφή του Αντώνη Παραρά – Δύο μέρες μετά την ημερομηνία θανάτου του

«Χτες μιλούσαμε για τον φίλο μας και σήμερα...»

Έντονα φορτισμένος και ιδιαίτερα στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ανακοινώνοντας πως η αδερφή του καλού του φίλου Αντώνη Παραρά, μέλους των «ΑΜΑΝ», που έφυγε από τη ζωή πριν 27 χρόνια, πέθανε σχεδόν την ίδια μέρα με τον αδερφό της.

«Κυρίες και κύριοι, ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εσάς στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι αλλά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Συμβαίνουν κάποια πράγματα ορισμένες φορές, στα οποία πραγματικά τα χάνεις, δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη των «Ράδιο Αρβύλα» και συνέχισε:

«Δεν έχουμε και καθόλου όρεξη για στεναχώριες, γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας αλλά όλο τέτοια πράγμα ακούμε τον τελευταίο καιρό».

Η αποκάλυψη του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο της αδελφής του Αντώνη Παραρά

«Χθες ήταν η μέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη (Παραρά), που συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατό του, και σήμερα, πριν λίγες ώρες, μάθαμε ότι ‘’έφυγε’’ από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα», αποκάλυψε στον «αέρα» του ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης.

«Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου – όλοι μας δηλαδή, γιατί αυτό συζητούσαμε – στην οικογένεια… στη μητέρα τους, την Αριάδνη… Αριάδνη, τι να σου πω;

Πραγματικά, είσαι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις απλά ότι είσαι στη σκέψη μας», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Αντώνης Κανάκης.

Α.Μ.Α.Ν.

Ο Αντώνης Παραράς ήταν Έλληνας παρουσιαστής του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με την εκπομπή «Comfuzio» στην ΕΤ3 (και εν συνεχεία στο STAR), στην οποία συμμετείχαν και ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Αντώνης Παραράς πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία 29 ετών στις 4 Φεβρουαρίου του 1997. Ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», η οποία στην αρχή θα περιελάμβανε και τον Αντώνη Παραρά. Αυθόρμητα οι τηλεθεατές της εκπομπής έδωσαν στα αρχικά την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς. Αργότερα, οι δύο φίλοι αφιέρωσαν την επιτυχία του Α.Μ.Α.Ν. (και του spin-off του, Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα) στη μνήμη του αδικοχαμένου Παραρά.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024