Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Ο Ρίσι Σούνακ του εύχεται ταχεία ανάρρωση - «Ολόκληρη η χώρα στο πλευρό του»

Βασιλιάς Κάρολος: Ο Ρίσι Σούνακ του εύχεται ταχεία ανάρρωση – «Ολόκληρη η χώρα στο πλευρό του»

Η είδηση για την κατάσταση της υγείας του μεταδόθηκε με έκτακτο δελτίο στο BBC - Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Καμίλα αναλαμβάνουν κάποια από τα καθήκοντά του, ο πρίγκιπας Χάρι μεταβαίνει στη Βρετανία

Σαν βόμβα έσκασε απόψε η είδηση για την υγεία του βασιλιά Καρόλου Γ’, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως ανακοίνωσαν αργά το απόγευμα (05/02) τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο βρετανικός λαός παρακολούθησε σαστισμένος την ανακοίνωση του Παλατιού, η οποία μεταδόθηκε με έκτακτο δελτίο από την τηλεόραση του BBC.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σούνακ, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση, γράφοντας στα κοινωνικά δίκτυα πως «δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επανέλθει δυνατός σε χρόνο – μηδέν και ξέρω ότι όλη η χώρα τού εύχεται τα καλύτερα».

Όπως ανακοινώθηκε, ο 75χρονος μονάρχης θα διακόψει τις δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά θα διατηρήσει τον ρόλο του. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αναφέρει ότι ο βασιλιάς παραμένει αισιόδοξος και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του, το συντομότερο δυνατόν.

Το έκτακτο δελτίο του BBC

Τα βρετανικά ΜΜΕ με έκτακτο δελτίο ειδήσεων ενημέρωσαν το κοινό για την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, ότι ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄έχει καρκίνο.


Η παρουσιάστρια διάβασε την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ενώ η ρεπόρτερ σχολίασε πως η βασιλική οικογένεια και ο ίδιος ο Κάρολος σοκαρίστηκαν από τη διάγνωση, που έγινε 17 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. «Πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο για τον βασιλιά και την οικογένεια», συμπλήρωσε.

Κάποια από τα καθήκοντά του θα αναλάβει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Καμίλα, όπως ενημέρωσε η ρεπόρτερ, αφού πλέον ο βασιλιάς είναι επικεντρωμένος στην υγεία του.

«Ο βασιλιάς έχει καρκίνο», γράφει με κεφαλαία η Daily Mail, ενώ τα κεντρικά θέματα στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες αναφέρονται στη διάγνωση για την υγεία του Καρόλου.

Πρώτι θέμα στην Daily Mail η είδηση της υγεία του Καρόλου: «Ο βασιλιάς έχει καρκίνο»

Επιστρέφει εσπευσμένα στη Βρετανία ο Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι επικοινώνησε με τον πατέρα του, Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο και μάλιστα, ταξιδεύει εκτάκτως προς στη Μεγάλη Βρετανία για να τον δει.

Η ανακοίνωση του Παλατιού

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024