Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλάχος: «Ήμασταν σοβαροί σε όλο το ματς, ο στόχος μας είναι υψηλός»

Βλάχος: «Ήμασταν σοβαροί σε όλο το ματς, ο στόχος μας είναι υψηλός»

Ο Θοδωρής Βλάχος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της Εθνικής μας ομάδας στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα και τόνισε ότι ο στόχος της Ελλάδας στην διοργάνωση είναι ψηλός.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, αφού επικράτησε εύκολα με 24-6 της Κίνας, κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις του μετά την πρεμιέρα της γαλανόλευκης τόνισε, ότι η ομάδα του ήταν σοβαρή από την αρχή του ματς κι έφτασε εύκολα σε μία σημαντική νίκη, ενώ ανέφερε ότι ο στόχος της Ελλάδας είναι υψηλός.

Οι δηλώσεις του Βλάχου

«Ήταν ένα ματς με ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας σε σχέση με το δικό μας ρόστερ, όμως ήμασταν σοβαροί από την αρχή και ήταν ένα καλό παιχνίδι, αν αναλογιστούμε και την διαφορά μας. Το πιο σοβαρό ματς στον όμιλο θα είναι αυτό με τους Γάλλους. Ήμασταν σοβαροί, με διάθεση, ώστε να κάνουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και τα καταφέραμε», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος και πρόσθεσε για το αν υπάρχει κούραση μετά και το Ευρωπαϊκό:

«Είναι κάτι καινούργιο να έχουμε τις δύο διοργανώσεις με μεσοδιάστημα 15 ημερών και θα δείξει αν διαχειριστήκαμε καλά αυτό το μεσοδιάστημα. Τα παιδιά είναι κουρασμένα αφού έχουν και τις υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους. Προσπαθούμε βήμα βήμα να αισθάνονται καλύτερα και σωματικά, αλλά και πνευματικά. Είναι πολλά τα ματς, μεγάλη η πίεση, οπότε θέλει και ιδιαίτερη διαχείριση. Προσπαθούμε πάντα να βρούμε πως αισθάνονται».

Τέλος, για τους στόχους της ομάδας στη Ντόχα, ανέφερε ότι «ο στόχος είναι υψηλός, να φτάσουμε ψηλά όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια, με μεγάλες νίκες, κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Μπροστά μας είναι…».

Από την πλευρά του ο Ντίνος Γενηδουνιάς στις δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι πολλοί οι αγώνες, αλλά όλοι το ίδιο πρόγραμμα έχουμε, οπότε είναι υποχρέωσή μας να είμαστε έτοιμοι. Νιώθουμε έτοιμοι. Θεωρητικά έχουμε άλλο ένα εύκολο ματς με την Βραζιλία και μετά το ντέρμπι με την Γαλλία. Μετά το Ευρωπαϊκό δεν ήμασταν ευχαριστημένοι και ήταν ένα καλό ξεκίνημα εδώ. Δείξαμε διάθεση και ενέργεια οπότε είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Το κρατάμε και συνεχίζουμε».

Ο Δ. Νικολαϊδης, σχολίασε για το παιχνίδι: «Το πρώτο ματς είναι πάντα σημαντικό σε κάθε διοργάνωση. Θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά και να δείξουμε ότι έχουμε στόχο. Ότι βλέπουμε ψηλά, αλλά και το κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά το γνωρίζαμε και είμαστε έτοιμοι μετά την αναποδιά του Ευρωπαϊκού. Πνευματικά και σωματικά. Και θέλαμε να το δείξουμε από την πρώτη στιγμή».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024