
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Γραμματικός
Ο Νίκος Γραμματικός θα παραμείνει στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού ως τεχνικός σύμβουλος των ακαδημιών χάντμπολ.
Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Γραμματικό. Ο Έλληνας προπονητής οδήγησε την ομάδα χάντμπολ των Ερυθρόλευκων στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την περασμένη σεζόν, ενώ πριν λίγους μήνες πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό το Σούπερ Καπ.
Οι δύο πλευρές έκριναν ότι ο έπρεπε να υπάρξει μια αλλαγή, ωστόσο, ο Γραμματικός θα παραμείνει στον σύλλογο ως τεχνικός σύμβουλος των ακαδημιών χάντμπολ.
Οι Ερυθρόλευκοι πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις με τους υποψήφιους και ενδεχομένως σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Νίκου Γραμματικού.
Η ανακοίνωση ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Γραμματικό:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Γραμματικό.
Την περασμένη σεζόν, ο Νίκος Γραμματικός οδήγησε την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου μας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και πριν από μερικούς μήνες, του Super Cup 2023. Την παρούσα φάση, κρίθηκε αναγκαία, από κοινού, η ολοκλήρωση της «θητείας» του Έλληνα κόουτς στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων».
Ο Νίκος Γραμματικός θα είναι, για πάντα, μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Ο Έλληνας τεχνικός παραμένει στον Θρύλο, ως τεχνικός σύμβουλος της Ακαδημίας χάντμπολ.
Κόουτς, σε ευχαριστούμε!»
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Είδαμε (κι εμείς) την «Οδύσσεια» – Το ομηρικό πνεύμα διέπει την ταινία, αλλά δεν πρωταγωνιστεί
- Φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας



