Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μηνιαίο «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» με θέμα «Καρναβάλια σε Ελλάδα & εξωτερικό»

Μηνιαίο «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» με θέμα «Καρναβάλια σε Ελλάδα & εξωτερικό»

Οι «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» κυκλοφορούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με το «Βήμα της Κυριακής».

Πότε ακριβώς αρχίζει η καρναβαλική περίοδος; Ακριβώς την ημέρα που ολοκληρώνεται η προηγούμενη. Ένας διαχρονικός ύμνος στη χαρά και τη ζωή, που κάθε ταξιδιώτης αξίζει να βιώσει. Γιατί κάθε καρναβάλι, πέρα από ένα πάντρεμα χρωμάτων, φαντασίας, μουσικής και μεταμφιέσεων, αποτελεί επίσης σημαντικό έθιμο πολιτιστικής κληρονομιάς.

Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από το κεντρικό αφιέρωμα του νέου μηνιαίου ταξιδιωτικού περιοδικού «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», φιλοδοξώντας να σας ανοίξει την όρεξη για καρναβαλικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ανακαλύψτε αυτή την Κυριακή πως γιορτάζεται ο θεσμός του καρναβαλιού από τις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο και τα κανάλια της Βενετίας (+12 ακόμη προορισμούς ανά τον κόσμο) μέχρι τους στολισμένους δρόμους της βασίλισσας Πάτρας, την υπέροχη Παλιά Πόλη της Ξάνθης, το ατμοσφαιρικό Ρέθυμνο και την -βενετσιάνικης αύρας- Κέρκυρα.

Ένα πληθωρικό 56σελιδο αφιέρωμα που όχι μόνο προσφέρει απλόχερα ταξιδιωτική έμπνευση, αλλά περιλαμβάνει και χρηστικά tips για το τι να δείτε, που να μείνετε, που να φάτε και που να διασκεδάσετε στις ελληνικές καρναβαλικές πόλεις. Πάντα με την προϋπόθεση ότι κάνετε εγκαίρως κράτηση αφού φέτος αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ επισκεπτών.

Ο Φεβρουάριος, ωστόσο, είναι επίσης ο επίσημος μήνας (ένεκα Αγίου Βαλεντίνου) του έρωτα. Για αυτό και, για όσους επιμένουν ελληνικά, στο «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» θα βρείτε ένα αφιέρωμα στα πιο ρομαντικά εστιατόρια σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Αν, από την άλλη, προτιμάτε να γιορτάσετε τον έρωτά σας πιο ταξιδιωτικά, εδώ θα βρείτε τρία love city break 48ωρα αφιερώματα σε Παρίσι, Ρώμη και Εδιμβούργο.

Ένα πληθωρικό τεύχος που επίσης περιλαμβάνει αφιέρωμα στις νέες high tech υπηρεσίες στον χώρο του τουρισμού, επιλογές διαμονής και εστιατορίων από όλο τον κόσμο και ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στην αναγεννημένη Αλεξανδρούπολη.

Οι «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» κυκλοφορούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με το «Βήμα της Κυριακής».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024