Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τερίμ: «Υπάρχουν απουσίες, αλλά παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να κερδίσουμε»

Τερίμ: «Υπάρχουν απουσίες, αλλά παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να κερδίσουμε»

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ντέρμπι των «Αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου (4/2, 21;00) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Stoiximan Super League, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής των Πράσινων, Φατίχ Τερίμ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έχει κάνει η ομάδα του, ενώ τόνισε πως θα ήθελε ο σύλλογος να γιορτάσει τα 116α γενέθλιά του με μια μεγάλη νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

«Παίζουμε εντός έδρας, θέλουμε να κερδίσουμε και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια», ανέφερε ο Τερίμ.

Αναλυτικά όσα ο δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ:

«Στον τελευταίο αγώνα, μπήκαμε με μειονέκτημα ενός γκολ από το πρώτο παιχνίδι, όμως παίξαμε πολύ καλά και παρότι αγωνιζόμασταν εκτός έδρας, πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Η αναμέτρηση Κυπέλλου όμως ανήκει στο παρελθόν, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικός. Το μυαλό μας είναι εκεί, παίζουμε εντός έδρας, θέλουμε να κερδίσουμε και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια.

Σήμερα (σ.σ. χθες) ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 116 χρόνια ζωής και αύριο στον αγώνα με τον Ολυμπιακού που θα κερδίσουμε, ελπίζω να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Και σ’ αυτό το παιχνίδι υπάρχουν απουσίες, αλλά εμείς δεν το χρησιμοποιούμε για το συγκεκριμένο ματς. Ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλο, έχουμε αγωνιστεί απέναντι τους και τους γνωρίζουμε. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς θα παίξουμε εμείς και πως θα λειτουργήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη.»

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024